Annonce
Randers FC

Mileusnic og Klysner sikrede Randers FC-reserver sejren mod AGF

Nikola Mileusnic scorede to mål og lavede en assist mod AGF mandag eftermiddag, men australieren havde lidt udfordringer i spillet og den defensive organisation, fortæller assistenttræner Rasmus Bertelsen. Arkivfoto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Randers FC vandt mandag 3-2 i en reserveholdskamp mod AGF. Nikola Mileusnic og Tobias Klysner sørgede for de kronjyske mål, mens Jesper Lauridsen får ros af Rasmus Bertelsen for sin indsats i midterforsvaret.
Annonce

Fodbold: Ungdomsligaerne og reserveholdsturneringen ligger stille i øjeblikket som følge af coronapandemien, men det ligger klubberne frit for at sende talenter og bænkspillere i kamp i uofficielle reserveholdskampe.

Og det var netop, hvad Randers FC og AGF gjorde mandag eftermiddag i Århus.


Det er fint at være med i tre mål, og det var rart for Nikola at få vist spidskompetencerne i det offensive, men der er stadig nogle skridt at gå på i spillet og den defensive organisation.

Rasmus Bertelsen, assistenttræner i Randers FC


En træningskamp, som Rasmus Bertelsens kronjyske mandskab slap fra med en sejr på 3-2, selvom hjemmeholdet ifølge assistenttræneren på papiret stillede med et mere slagkraftigt hold.

- Det var god matchning for spillerne og et fint resultat. De får ikke mange kampminutter i benene til træning, for selvom vi i perioder træner taktisk 11 mod 11, bliver det aldrig det samme, så sådan en kamp er monstervigtig for spillerne, siger Rasmus Bertelsen.

Annonce

Høgh skabte uro

Randers stillede med Jonas Dakir i målet, mens Karl Dreier Leth, Jesper Lauridsen, Simon Piesinger og Oliver Bundgaard udgjorde resten af defensiven. Foran dem spillede Tobias Klysner, Lasse Johnsen, Mads Enggård og Tobias Klysner, og helt i front dannede Kasper Høgh og Filip Bundgaard angrebsduo.

- Vi starter med et godt aggressivt Randers FC-pres, som bryder en del bolde og giver os gode muligheder. En af dem fra Høgh bliver reddet, men Nikola får fulgt op på returen og scorer. Den gode start fortsætter i 20-25 minutter, hvor Høgh virkelig skaber uro i deres bagkæde. Det var fint, at han fik vist sig frem oven på et mindre vellykket indhop søndag, siger Rasmus Bertelsen.

Midtvejs i halvlegen fik AGF dog bedre greb om kampen og fik sat kronjyderne under hårdt tryk. Det kostede en udligning efter en halv times spil, og kort inde i anden halvleg kom hjemmeholdet også foran 2-1.

Annonce

Erfaring gjorde godt

Først efter en times spil fik Randers FC fat i kampen igen og ligeledes reduceret.

- Høgh ryger igennem efter et godt angreb, men han tager et for langt træk rundt om målmanden, så han bliver nødt til at skubbe bolden ud på kanten til Nikola, som sender bolden skråt tilbage til Klysner, der kan brage den ind fra kanten af feltet, fortæller Rasmus Bertelsen.

Ved sejrsmålet var rollerne byttet om. Tobias Klysner tog et uimodståeligt ryk på højrekanten og kunne med en tværpasning spille Nikola Mileusnic helt fri foran mål.

Dermed noterede australieren sig for to mål og en assist.

- Det er fint at være med i tre mål, og det var rart for ham at få vist spidskompetencerne i det offensive, men der er stadig nogle skridt at gå på i spillet og den defensive organisation, lyder Rasmus Bertelsens vurdering af Mileusnic' indsats i opgøret, hvor Jesper Lauridsen også havde stor betydning.

- Jesper holdt godt sammen på det som venstre midtstopper. Hans overblik og erfaring gjorde godt i en kamp med mange unge spillere. Han mistede meget af sin opstart på grund af en skade og blev så kastet hovedkulds ind i to kampe, hvor han ikke var helt klar, så det var vigtig og nødvendig kamptræning for ham, roser assistenttræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce