Annonce
Randers FC

Mileusnic og Klysner sikrede Randers FC-reserver sejren mod AGF

Nikola Mileusnic scorede to mål og lavede en assist mod AGF mandag eftermiddag, men australieren havde lidt udfordringer i spillet og den defensive organisation, fortæller assistenttræner Rasmus Bertelsen. Arkivfoto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Randers FC vandt mandag 3-2 i en reserveholdskamp mod AGF. Nikola Mileusnic og Tobias Klysner sørgede for de kronjyske mål, mens Jesper Lauridsen får ros af Rasmus Bertelsen for sin indsats i midterforsvaret.

Fodbold: Ungdomsligaerne og reserveholdsturneringen ligger stille i øjeblikket som følge af coronapandemien, men det ligger klubberne frit for at sende talenter og bænkspillere i kamp i uofficielle reserveholdskampe.

Og det var netop, hvad Randers FC og AGF gjorde mandag eftermiddag i Århus.


Annonce

Det er fint at være med i tre mål, og det var rart for Nikola at få vist spidskompetencerne i det offensive, men der er stadig nogle skridt at gå på i spillet og den defensive organisation.

Rasmus Bertelsen, assistenttræner i Randers FC


En træningskamp, som Rasmus Bertelsens kronjyske mandskab slap fra med en sejr på 3-2, selvom hjemmeholdet ifølge assistenttræneren på papiret stillede med et mere slagkraftigt hold.

- Det var god matchning for spillerne og et fint resultat. De får ikke mange kampminutter i benene til træning, for selvom vi i perioder træner taktisk 11 mod 11, bliver det aldrig det samme, så sådan en kamp er monstervigtig for spillerne, siger Rasmus Bertelsen.

Høgh skabte uro

Randers stillede med Jonas Dakir i målet, mens Karl Dreier Leth, Jesper Lauridsen, Simon Piesinger og Oliver Bundgaard udgjorde resten af defensiven. Foran dem spillede Tobias Klysner, Lasse Johnsen, Mads Enggård og Tobias Klysner, og helt i front dannede Kasper Høgh og Filip Bundgaard angrebsduo.

- Vi starter med et godt aggressivt Randers FC-pres, som bryder en del bolde og giver os gode muligheder. En af dem fra Høgh bliver reddet, men Nikola får fulgt op på returen og scorer. Den gode start fortsætter i 20-25 minutter, hvor Høgh virkelig skaber uro i deres bagkæde. Det var fint, at han fik vist sig frem oven på et mindre vellykket indhop søndag, siger Rasmus Bertelsen.

Midtvejs i halvlegen fik AGF dog bedre greb om kampen og fik sat kronjyderne under hårdt tryk. Det kostede en udligning efter en halv times spil, og kort inde i anden halvleg kom hjemmeholdet også foran 2-1.

Annonce

Erfaring gjorde godt

Først efter en times spil fik Randers FC fat i kampen igen og ligeledes reduceret.

- Høgh ryger igennem efter et godt angreb, men han tager et for langt træk rundt om målmanden, så han bliver nødt til at skubbe bolden ud på kanten til Nikola, som sender bolden skråt tilbage til Klysner, der kan brage den ind fra kanten af feltet, fortæller Rasmus Bertelsen.

Ved sejrsmålet var rollerne byttet om. Tobias Klysner tog et uimodståeligt ryk på højrekanten og kunne med en tværpasning spille Nikola Mileusnic helt fri foran mål.

Dermed noterede australieren sig for to mål og en assist.

- Det er fint at være med i tre mål, og det var rart for ham at få vist spidskompetencerne i det offensive, men der er stadig nogle skridt at gå på i spillet og den defensive organisation, lyder Rasmus Bertelsens vurdering af Mileusnic' indsats i opgøret, hvor Jesper Lauridsen også havde stor betydning.

- Jesper holdt godt sammen på det som venstre midtstopper. Hans overblik og erfaring gjorde godt i en kamp med mange unge spillere. Han mistede meget af sin opstart på grund af en skade og blev så kastet hovedkulds ind i to kampe, hvor han ikke var helt klar, så det var vigtig og nødvendig kamptræning for ham, roser assistenttræneren.

Annonce
Randers For abonnenter

DFs byrådsmedlem vil ikke vaccineres mod covid-19: - Jeg er for ung til at agere forsøgsperson og vil ikke lade mig presse til at blive stukket

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Jyske Bank er tæt på at være klar til at rykke ind i sit nye, bæredygtige randersdomicil

Randers FC For abonnenter

Timing, ambitionsniveau og erstatninger? Søren Pedersen går i dybden med profilsalg

Randers

Corona-tiden har været god for Lillebjørn

Randers For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Randers

Alarm 112

Kedelig stigning i trafikken: Flere forsøgte at liste branderten hjem

Sport For abonnenter

Roser, nyopdagelse og oplagte punkter at forbedre: Ole Bitsch evaluerer testsejren mod Horsens

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Se rørende video af Eriksens gensyn med holdkammeraterne i Inter

Randers

Borgmesterløfte: Plan for parkering er lige på trapperne - men ikke alle kan få en p-plads lige uden for døren

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Randers FC

Officielt: Randers FC sælger Greve

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: Randers HK trak fra Horsens til sidst

Randers FC

Medie: Mathias Greve er til lægetjek i anden Superliga-klub

Annonce