Annonce
Randers

Milliondyre lejligheder er salgbare i Randers

Den dyreste lejlighed i det kommende Toldbodgad-byggeri, er solgt. Penthouse-lejligheden gik til 7,75 million kroner. Illustration: Arkitektur Boliger ApS

At det nu er muligt at sælge penthouse-lejligheder til både 6,5 og 7,75 million kroner i Randers, kommer ikke bag på ejendomsmægleren, der har solgt dem. Det har været på vej et stykke tid, siger han.

Randers: Det er ejendomsmægler Christian Bjørn, Nybolig Bjørn og Ankersen Randers, der har solgt de to dyreste lejligheder i Randers. En til 6,5 million kroner i Chr. R.-Huset og en i det kommende Toldbodgadebyggeri til 7,75 million kroner.

- De er solgt til lokale folk, i clean cut-handler, men køberne skal have solgt deres huse først, siger Christian Bjørn, der har spurgt om de nye ejere ønskede at lade sig interviewe til avisen om deres køb, men det har de takket nej til.

Ejendomsmægleren kan dog berette, at det ikke overrasker ham, at der kan sælges så dyre lejligheder i Randers:

- Nej, det har været på vej et stykke tid. Førhen så gik den ikke, der ville folk vende sig mod Aarhus, hvis priserne på lejligheder var dyre. Hvis man sagde seks millioner, ville folk sige: Stop, stop, vi er i Randers, og så ville de typisk vende sig mod Aarhus, hvis de ville investere så mange penge. Men nu kan man altså godt købe i Randers, siger Christian Bjørn.

Annonce

Købere i skuffen

Christian Bjørn kan også se et mønster i, at det førhen var seniorer på 65 plus, der havde råd til at købe de dyre lejligheder, nu er det faldet til 50 plus.

Han peger på, at lige præcis Toldbodgade-byggeriet har været populært hele tiden. Da det blev begyndt opført i 2005 kostede en lejlighed her to millioner kroner.

- Og det var også dyrt dengang, men lejlighederne kunne sagtens sælges. Og kan det endnu, selv i en størrelsesorden på 250 kvadratmeter med 70 kvadratmeter altan, siger Christian Bjørn, og tilføjer, at der faktisk hele tiden har været interesse, så der gennem hele Toldbodgade-byggeriets levetid har "ligget købere til det i skuffen". Der er for nylig solgt tre, helt uden at markedsføre lejlighederne.

I skrivende stund er der også solgt tre af de kommende lejligheder, der skal færdiggøre Toldbodgade-kvarteret ved Fjordgade med to boligblokke og i alt 18 lejligheder. Det nye byggeri med byens dyreste penthouse-lejligheder, forventer at stå indflytningsklar medio 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC jubler over fans til pokalfinalen: Flere grupper står forrest i billetkøen

Annonce