Annonce
Randers

Milliondyre lejligheder er salgbare i Randers

Den dyreste lejlighed i det kommende Toldbodgad-byggeri, er solgt. Penthouse-lejligheden gik til 7,75 million kroner. Illustration: Arkitektur Boliger ApS

At det nu er muligt at sælge penthouse-lejligheder til både 6,5 og 7,75 million kroner i Randers, kommer ikke bag på ejendomsmægleren, der har solgt dem. Det har været på vej et stykke tid, siger han.

Randers: Det er ejendomsmægler Christian Bjørn, Nybolig Bjørn og Ankersen Randers, der har solgt de to dyreste lejligheder i Randers. En til 6,5 million kroner i Chr. R.-Huset og en i det kommende Toldbodgadebyggeri til 7,75 million kroner.

- De er solgt til lokale folk, i clean cut-handler, men køberne skal have solgt deres huse først, siger Christian Bjørn, der har spurgt om de nye ejere ønskede at lade sig interviewe til avisen om deres køb, men det har de takket nej til.

Ejendomsmægleren kan dog berette, at det ikke overrasker ham, at der kan sælges så dyre lejligheder i Randers:

- Nej, det har været på vej et stykke tid. Førhen så gik den ikke, der ville folk vende sig mod Aarhus, hvis priserne på lejligheder var dyre. Hvis man sagde seks millioner, ville folk sige: Stop, stop, vi er i Randers, og så ville de typisk vende sig mod Aarhus, hvis de ville investere så mange penge. Men nu kan man altså godt købe i Randers, siger Christian Bjørn.

Købere i skuffen

Christian Bjørn kan også se et mønster i, at det førhen var seniorer på 65 plus, der havde råd til at købe de dyre lejligheder, nu er det faldet til 50 plus.

Han peger på, at lige præcis Toldbodgade-byggeriet har været populært hele tiden. Da det blev begyndt opført i 2005 kostede en lejlighed her to millioner kroner.

- Og det var også dyrt dengang, men lejlighederne kunne sagtens sælges. Og kan det endnu, selv i en størrelsesorden på 250 kvadratmeter med 70 kvadratmeter altan, siger Christian Bjørn, og tilføjer, at der faktisk hele tiden har været interesse, så der gennem hele Toldbodgade-byggeriets levetid har "ligget købere til det i skuffen". Der er for nylig solgt tre, helt uden at markedsføre lejlighederne.

I skrivende stund er der også solgt tre af de kommende lejligheder, der skal færdiggøre Toldbodgade-kvarteret ved Fjordgade med to boligblokke og i alt 18 lejligheder. Det nye byggeri med byens dyreste penthouse-lejligheder, forventer at stå indflytningsklar medio 2020.

Annonce
Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

Bryggeri varsler dyrere øl: Tørke og krig sender forbrugerne til lommerne - endnu engang

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Leder For abonnenter

Dagligt mere end 1000 biler på villavej: Vi forventer, at kommunen finder en løsning

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre end min far

Navne

Ejendomsmatador med rødder i Randers er død

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Randers

16-årig slog kvindelig togfører og låste sig inde på toilettet

Randers For abonnenter

50 lejere skal have ny udlejer: Lokal investor overtager markant investeringsejendom i det centrale Randers

Randers

Har du opdaget det? Nu kan du trille let ned på cykel- og gangstien under Hvidemøllebroen

Annonce