Annonce
Randers

Millionstøtte til cyklister i og omkring Randers

df

Nu får Randers endnu bedre mulighed for at markere sig som cykelkommuen. Transportministeriet har nemlig netop bevilget 2,6 millioner til bedre forhold for cyklisterne i kommunens oplandsbyer.

Annonce

I Folketinget er der netop indgået trafikforlig.Aftalen er lavet mellem regeringen (Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre), Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti. Det får blandt andet betydning for Randers, der nu får endnu bedre mulighed for at markere sig som cykelkommune.

Der er nemlig bevilget 2,6 millioner til bedre forhold for cyklisterne i kommunens oplandsbyer.

Projektet som har fået støtte, skal fremme hverdagspendlingen til Randers, og indbefatter cykelfremmende foranstaltninger fra de tre oplandsbyer Assentoft, Langå og Spentrup og ind til Randers.

Assentoft, Langå og Spentrup ligger i en afstand af 9-15 kilometer fra Randers.

Strækningerne mellem oplandsbyerne opgraderes ved at asfaltere Gudenåstien og etablere diodelys i stierne, og pendlere får mulighed for at låne en elcykel.

I oplandsbyerne fremmes cykling ved at etablere nye stier ved skolerne i Assentoft og Langå og på vejene ind til Spentrup etableres to veje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce