Annonce
Randers

Millionstøtte til cyklister i og omkring Randers

df

Nu får Randers endnu bedre mulighed for at markere sig som cykelkommuen. Transportministeriet har nemlig netop bevilget 2,6 millioner til bedre forhold for cyklisterne i kommunens oplandsbyer.

I Folketinget er der netop indgået trafikforlig.Aftalen er lavet mellem regeringen (Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre), Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti. Det får blandt andet betydning for Randers, der nu får endnu bedre mulighed for at markere sig som cykelkommune.

Annonce

Der er nemlig bevilget 2,6 millioner til bedre forhold for cyklisterne i kommunens oplandsbyer.

Projektet som har fået støtte, skal fremme hverdagspendlingen til Randers, og indbefatter cykelfremmende foranstaltninger fra de tre oplandsbyer Assentoft, Langå og Spentrup og ind til Randers.

Assentoft, Langå og Spentrup ligger i en afstand af 9-15 kilometer fra Randers.

Strækningerne mellem oplandsbyerne opgraderes ved at asfaltere Gudenåstien og etablere diodelys i stierne, og pendlere får mulighed for at låne en elcykel.

I oplandsbyerne fremmes cykling ved at etablere nye stier ved skolerne i Assentoft og Langå og på vejene ind til Spentrup etableres to veje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Bizar skrue-konflikt på Kongens Ege: - Vi har en slutbruger, der ikke opfører sig som en normal bygherre

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce