Annonce
Mariagerfjord

Min Prinsesse Drøm fra Hadsund honoreres med gratis jubilæumsmøde på Comwell Rebild Bakker

En gang om året inviterer foreningen Min Prinsesse Drøm piger til en photoshoot på et rigtigt slot med puffede prinsessekjoler, make-up og hårstyling udført af professionelle fotografer og make-up artister. PR foto

Hadsund: Comwell Hotels kan i år fejre 50-års jubilæum. I den anledning har hotelkæden doneret et gratis møde på hvert af sine danske hoteller. I Nordjylland bliver det Min Prinsesse Drøm fra Hadsund, som honoreres for deres gode arbejde med et møde på Comwell Rebild Bakker.

Velgørenhedsforeningen Min Prinsesse Drøm giver piger med livstruende sygdomme og deres familier et tiltrængt afbræk fra en hverdag. En gang om året inviterer foreningen pigerne til en photoshoot på et rigtigt slot med puffede prinsessekjoler, make-up og hårstyling udført af professionelle fotografer og make-up artister. Nu vil foreningen også invitere drengene indenfor.

- Vi skal til at lave aktiviteter for drenge. Dette skal implementeres i vores forening, så der foreligger en klar strategi for hjemmeside og sociale medier, inden vi går i luften med vores nye koncept. Så med udsigt til, at vi nu kan holde et møde i professionelle rammer, gør alverden til forskel i forhold til en frivillig forening af vores størrelse, siger stifteren af Min Prinsesse Drøm, Marion Krobath Olesen, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Mariager Tennisklub klar til sæsonstart

Annonce