Annonce
Læserbrev

Mindeord

Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Fra Anja Nikolajsen har vi på vegne af bordtennisholdet i RgF modtaget følgende mindeord om Arne Præstgaard, der døde den 3. juli.

Onsdag 3. juli måtte vi desværre sige farvel til vores kære bordtennismakker Arne Præstgaard. Han sov ind kl. 04.45 lige som solen stod op.

Arne vil blive savnet, meget savnet.

Arne var den store drivkraft til bordtennis i RgF igennem mange år.

Han stod for alt det sociale, lige fra vores årlige bordtennisturnering, vi har sammen med Vorup, til julehygge og morgenmads hygge - gerne med en lille hjemmelavet snaps til.

Han sørgede for, at alle følte sig velkommen og havde det sjovt uanset alder og kunnen.

Arne var et meget positivt menneske. Han var god til at få en til at tro på sig selv på og uden for banen. Arne var altid glad og meget uselvisk.

Vores tanker går til Arnes elskede kone Maria og hans familie, som han elskede højt og talte meget om.

Sov godt Arne, æret være dit minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

De glemmer, hvad Danmark skal leve af: De radikale svigtede

De radikale svigtede i Finansministeriets mødelokaler. Gennem årene har man kunnet regne med dem som garanter for en vis økonomisk ansvarlighed, når de har været med i eller støtteparti for en socialdemokratisk regering. Det er jo ikke tilfældigt, at partiet tidligere har deltaget i borgerlige regeringer med en sund tilgang til, at pengene skal tjenes i private virksomheder, før staten kan bruge dem. Lad gå med at Østergaard gjorde præcis dét, som han og hans forgængere under Venstre-ledede regeringer kritiserede Dansk Folkeparti for – at bruge finansloven som værktøj til at påvirke udlændingelovgivningen. DF strammede. De radikale slapper. Man skal bruge den magt, ens mandater giver, så det skal han ikke høre for. Værre er det med pengene. Én ting er, at finansloven er gavmild. Det ville være forsvarligt, hvis de milde gaver blev finansieret med reformer på andre områder, og hvis man sikrede grundlaget for indtægter til de kommende år. Ingen af delene er tilfældet. Morten Østergaard er gået med til at udskrive nye skatter i milliardklassen. Det er bemærkelsesværdigt, at en finanslov lavet på ryggen af en mangeårig højkonjunktur er nødt til at inddrive endnu flere penge fra ikke bare almindelige borgere men også fra de private virksomheder, der skal sikre skatteindtægter til kommende finanslove. Dén erkendelse af indlysende økonomiske sammenhænge har de radikale forladt denne gang. Når virksomheder fremover skal gives videre til næste generation, bliver de brandbeskattet. En planlagt skattelettelse på arbejdsgiverbetalt telefon og bredbånd er droppet, selv om mobilerne og nettet er helt uundværlige arbejdsredskaber for hundredtusindvis af danskere. Med alle de øvrige nye skatter lagt oveni tegner sig et billede af et radikalt parti, som i sin selvfedme over at have fået indrømmelser på udlændingeområdet har glemt, hvad Danmark skal leve af. Det er synd. Private virksomheder og lønmodtagere skal hjælpes. Her bliver de straffet.

Annonce