Annonce
Navne

Mindeord: Bent Jensen

Bent Jensen. Pressefoto

Dansk Broder Orden, repræsenteret ved Arne Erikslev, har sendt følgende mindeord om fhv. oil drilling business-man Bent Jensen:

Vi modtog det sorgens budskab 26. marts 2021 om, at fhv. oil drilling business-man Bent Jensen, Garnisonsvej 20 B, Randers NØ (tidligere Harridslev), efter et længere sygdomsforløb, lige efter at være fyldt 88 år, stille er sovet ind.

Bent Jensen blev født i Randers og havde sin opvækst i Tøjhushavekvarteret, i hvilket område han også efter endt skolegang fik læreplads som smed/maskintekniker hos Maskinfabrikken Koch & Thomsen, som også havde reparationer af skibe i havnen.

Annonce

Efter nogle år drog han på valsen ned til Sydeuropa sammen med en kammerat, men endte til sidst i Norge, hvor han fik hyre på et skib.

Lysten til at komme ud i hele verden betød en livslang karriere som oil drilling businessman hos Reading & Bates Offshore Drilling Company fra Houston, U.S.A. (i dag R&B Falcon Corp.), som først sluttede ved Bent Jensens valgte pension som 62-årig, men blev dog flere gange efterfølgende tilkaldt af kompagniet til at løse nogle opgaver.

Bent Jensen har været broder i Dansk Broder Orden i godt 34 år, hvor han selvsagt kun kunne være til stede, når han var hjemme i fædrelandet fra olieplatforme overalt i verden. Efter sin pensionisttid var han en flittig deltager i logen, herunder også i Seniorklubben i kælderen.

Ud over en periode i ejendomsudvalget, så gjorde han ikke stor ståhej ud af sig selv, men han var hyggelig at være sammen med i mindre selskaber, hvor han kunne berette om sine mange oplevelser rundt om i verden. Når han blev rigtig ivrig, blev historierne krydret med amerikanske slangudtryk. Han kunne have nogle bombastiske holdninger.

Han havde også stor interesse i jagt, men måske mest på grund af det sociale og kammeratlige, som hans mangeårige nabo og logebroder Søren Andersen i Harridslev var med til.

Bent Jensen havde den sorg at miste sin hustru Ulla i 2017, der var syerske hos Junchers Systue, men som i rigtig mange år i perioder boede overalt i verden sammen med sin mand.

Sønnen Heino har arvet sin fars trang til at være ude i verden og befinder sig for tiden på en borerig uden for Brasiliens kyst og nåede ikke hjem til sin fars begravelse.

Bent Jensen efterlader sig sønnen Heino og svigerdatteren Claudia med bopæl på Sjælland samt børnebørnene Isabella, Frederik og Cathrine.

Begravelsen har fundet sted.

Æret være dit minde, Bent Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce