Annonce
Østjylland

Ko stukket af fra indhegning: Tog på vinduesshopping hos lokal ejendomsmægler

Den vildfarne miniko er af racen Dexter og hører normalt til på gården Ludvigsminde i Glesborg. Det blev til en noget atypisk dag på ejendomsmæglerkontoret, fortæller Nicklas Dohn Jakobsen. Foto: John Frandsen Glesborg.
En bortløben ko fra Ludvigsminde i Glesborg tog tirsdag på en seks timer lang sightseeing i området, hvor den slog et smut forbi ejendomsmægler John Frandsen til stor overraskelse for medarbejderne.

Glesborg: Dyr, der slipper ud af indhegninger, kan ofte give store, lokale problemer, men helt så galt gik det ikke, da en ko tirsdag slap ud i Glesborg. Den nøjedes med at betragte lokalområdet, og hvad det har at byde på.

Koen var stukket af fra sin indhegning på gården Ludvigsminde i Glesborg, og ejer Jens Nielsen fik pludselig travlt, da han opdagede det.

Han arbejder ved siden af gårdlivet på den anden side af Hammel og kunne ikke nå hjem med det samme. Derfor tyede han til Facebook-gruppen "Aktive borgere i Glesborg" i formiddag for at finde ud af, hvor hans bortløbne ko befandt sig.

Annonce

- Det er moderinstinkterne, der spiller ind. Jeg har taget kalven fra den, som man gør efter 5-6 måneder, og det var kalven, den var ude at lede efter, fortæller Jens Nielsen.

Det er ikke hver dag, vi har besøg af en ko, men en af de lokale gik en tur i dag. Den kiggede ind, som var den interesseret.

Nicklas Dohn Jakobsen, ejendomsmægler

Hos Ejendomsmægler John Frandsen Glesborg fik de samme formiddag et noget overraskende besøg på deres kontor godt 200 meter fra gården. Jens Nielsens ko stod pludselig ude foran og betragtede boligopslagene.

- Det er ikke hver dag, vi har besøg af en ko, men en af de lokale gik en tur i dag. Den kiggede ind, som var den interesseret, siger Nicklas Dohn Jakobsen om formiddagens specielle gæst på kontoret.

I havde ikke lige en landejendom liggende, I kunne tilbyde den?

- Nej, den måtte gå forgæves i dag. Men vi kunne godt bruge flere nedlagte landejendomme, dem har der været god omsætning i de seneste 1-2 år, siger han.

Koen nåede at være på strøgtur i seks timer. Da var den vandret tilbage til sin indhegning, og nu er den blevet genforenet med sin kalv, fortæller Jens Nielsen.

Han har nu aftalt med ejendomsmæglerfirmaet, at han giver vinduerne en tur med vand og sæbe, for på trods af manglende udbud af landejendomme, har noget sat mundvandet i gang hos minikoen, og det har smittet af på ruden.

- Jeg skal tilbage og pudse vinduerne. Det er det mindste, jeg kan gøre. Heldigvis har den ikke ødelagt noget, siger han.

Annonce
Randers For abonnenter

Der er rift om 132 nye lejligheder på Gl. Hobrovej - tre måneder før, de står færdige, er en fjerdedel lejet ud

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Fra stille villavej til trafikhelvede: Beboere i kamp for at få trafikken væk fra deres vej

Randers FC For abonnenter

Randers FC-komet har taget turen fra den næstbedste række til uundværlig nøglespiller på et halvt år: - Flere og flere er ved at få øjnene op for ham

Randers

Byens mindste isbutik sælger ud af varelaget før sæson-nedlukning og ny ejer: - Det har været mega sjovt

Sport

Se videoen: 600 cykelryttere mindes Chris Anker Sørensen til cykelløb i Hammel

Randers

René har reddet den svingdør, der har set det hele ske: Nu går byggeriet af lejligheder i gang i den gamle kro

Sport For abonnenter

Billeder og reaktioner fra sæsonens første hjemmesejr: Specielt én ting glæder Randers HK-chefen

Alarm 112

Flere formodede spritbilister fredag

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Randers

Den stærke blæst pressede vandet ind i de små havne: Se højvandsfoto fra Mellerup og Voer

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: Randers HK smadrer sidste sæsons onde ånd

Randers

Dyrehaven begynder at skyde hjorte for at holde bestanden nede: EU-regler kan betyde, at næsten alle havens hjorte skal aflives

Annonce