Annonce
Randers

Mistænkt for røveri mod 15-årig på Husarvej: Kan du genkende manden på billederne?

Politiet vil gerne i kontakt med personen på billedet, som er mistænkt for et røveri mod en 15-årig. Foto: Østjyllands Politi
Østjyllands Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for et røveri begået 9. november mod en 15-årig dreng i Randers NØ.
Annonce

Randers: Østjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde en mand, der er mistænkt for et røveri mod en 15-årig dreng i Randers.

Røveriet skete 9. november, hvor den 15-årige dreng omkring klokken 21.45 stod af bus 1A på Garnisonsvej. Han var lige drejet hen ad Husarvej, da han ifølge sin forklaring blev overfaldet bagfra af en ung mand, som gik lige bag ham.

Signalement

Den efterlyste mand beskrives som:

  • Ca. 15-20 år
  • Ca. 180-185 cm høj
  • Kort, sort hår
  • Iført sort jakke med hætte, grå hættetrøje og sorte bukser
  • Arabisk af udseende
  • Taler dansk med accent

Drengen forklarede, at manden tog fat om halsen på ham, slyngede ham omkuld og satte sig på ham og spurgte, om han havde nogen penge. Herefter rodede manden i den 15-åriges lommer og tog et par høretelefoner og et opladerkabel til en mobiltelefon, inden han løb væk sammen med en anden mand, der var ankommet til stedet.

Annonce

Var med samme bus

Østjyllands Politi mistænker, at gerningsmanden er en ung mand, der var med samme bus som den 15-årige. Da det endnu ikke er lykkedes at finde den mistænkte via efterforskningen, offentliggør politiet nu billeder af manden fra bussens overvågningskameraer i håb om, at nogen kan genkende ham.

Hvis du har oplysninger i sagen, vil politiet gerne høre fra dig på telefonnummer 114.

Den mistænkte kørte kort inden røveriet med samme bus som offeret. Foto: Østjyllands Politi
Hvis du ved, hvem manden på billedet er, vil politiet gerne høre fra dig på telefonnummer 114. Foto: Østjyllands Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce