Annonce
Randers FC

Mistede følelsen i armen: Østriger træner snart med igen

Simon Piesinger måtte lade sig udskifte med en skade mod FC Midtjylland i slutningen af september og har ikke været klar til kamp siden. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Simon Piesingers arm er stadig ikke helt sig selv efter problemer med tryk på en nerve, men østrigeren kan snart træne fuldt med igen og glæder sig til, at hjælpe holdet i den farlige situation, som de står i.
Annonce

Fodbold: Mod AGF blev han skiftet ud i pausen, og en uge senere mod FC Midtjylland var det efter 51 minutter. Siden den udskiftning sidst i september har Simon Piesinger misset to ligakampe og en pokalkamp for Randers FC. Med god grund.

- Mod FC Midtjylland mistede jeg følelsen i min ene arm. Jeg havde slet ingen styrke i den efter kampen, og det fortsatte sådan i en uge, fortæller Simon Piesinger.

- Jeg havde allerede lidt smerter efter AGF-kampen, fordi jeg havde fået et slag. Jeg blev ramt på siden af hovedet, og så bøjer halsen og nakken jo, hvilket viste sig at skabe en nervekompression i nakken, som altså blev værre, da det samme skete mod FC Midtjylland, uddyber den lange østriger.

De uheldige slag gav forsvarsspilleren noget af en forskrækkelse, som mentalt tager lige så lang tid at komme sig over, som det gør for kroppen at blive frisk igen.


Jeg frygtede, at det virkelig var alvorligt. Jeg havde aldrig oplevet den slags før, så jeg har været lidt bange for at skulle gå ind i en duel af frygt for helt at miste følelsen i armen.

Simon Piesinger, spiller i Randers FC


- Det var meget slemt i starten, hvor jeg frygtede, at det virkelig var alvorligt. Jeg havde aldrig oplevet den slags før, så jeg har været lidt bange for at skulle gå ind i en duel af frygt for helt at miste følelsen i armen. Heldigvis viste det sig kun at være den nervekompression, men nerver er også lang tid om at hele, så det er ikke på 100 procent endnu. Det er bedre, men jeg har stadig problemer med styrken i armen, siger Simon Piesinger.

Annonce

Tilbage torsdag

Af den grund har østrigeren heller ikke deltaget på lige fod med holdkammeraterne til træning de seneste tre uger. I øvelserne uden nærkontakt har det til en vis grad været muligt at være med, men ellers har han været henvist til at lave intervalløb, motionscykling, en masse nakkeøvelser og en smule styrketræning af armen.

Det er ved at give pote nu. Torsdag er det i hvert fald planen, at han igen kan snøre støvlerne og give det et skud til en hel normal træning.

- Jeg har heldigvis ikke misset så mange kampe på grund af landskampspausen, og jeg har kunnet bevare det meste af min kondition, så nu skal jeg bare tilbage til træning og igen få en følelse af, at der ikke sker noget, når jeg går ind i en duel, så jeg ikke skal være bange for at give mig 100 procent, siger Simon Piesinger.

Annonce

Farlig situation

På grund af sin skade har Piesinger ikke haft mulighed for at hjælpe holdet de seneste to kampe, som har budt på to skuffelser mod Brøndby og FC Nordsjælland. Henholdsvis det andet og tredje nederlag på stribe.

- Det er aldrig godt for selvtilliden at tabe tre i streg, men måden vi har spillet på, har ikke været den værste. Attituden og indstillingen til kampene har været fin, men vi har selvfølgelig brug for at vinde snart, så kampen mod Sønderjyske er meget vigtig, siger Simon Piesinger.

Hvordan påvirker det jer, når I bliver ved med at tabe, selvom I føler, at I leverer okay?

- Det er en farlig situation. Du bør ikke være glad, når du taber kampe. Du må gerne være tilfreds med præstationen, men aldrig med resultatet, så jeg håber ikke, at det fortsætter sådan. Vi skal vinde igen, siger østrigeren.

Han påpeger desuden, at nederlagene er kommet til tre af sidste sæsons top 6-deltagere, men de kommende to runder byder på en hjemmekamp søndag mod formstærke Sønderjyske, hvorefter turen går til lige så velspillende Vejle.

To svære kampe, hvor Simon Piesinger mener, at der skal være fokus på en bestemt del af spillet.

- Forsvaret har gjort det fint, selvom vi har tabt. Vi har stået kompakt som hold, men vi har brug for at få skabt nogle flere muligheder. Vi er også rigtig gode, når vi scorer det første mål, så det er vigtigt at komme godt ud til kampene, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce