Annonce
Østjylland

Mistet instrument kostede nattesøvn og appetit - nu har musiker fået sin fløjte tilbage

Det er tværfløjten her - mistet i en bybus linje 2A - der nu er tilbage hos sin ejermand, der er fløjtenist i Aarhus Symfoniorkester. Til finderen er der en dusør på 10.000 kr.Foto: Aarhus Symfoniorkester
Borger får dusør på 10.000 kroner for at skaffe skattet tværfløjte tilbage til Aarhus Symfoniorkesters solofløjtenist.
Annonce

AARHUS: Historien om musikeren, der mistede sin tværfløjte i en bybus mellem Park Allé og Holme, er endt lykkeligt.

Fløjten – som der var udlovet en dusør på 10.000 kr. for at bringe tilbage til sin ejermand – blev i mandags afleveret og er nu genforenet med solofløjtenist i Aarhus Symfoniorkester, Lena Kildahl Larsen.

Efter en massiv presseomtale og tusindvis af delinger på sociale medier om den bortkomne fløjte, fandt en borger ud af, at det var Aarhus Symfoniorkester, som manglede den fløjte, som vedkommende havde fundet.

Og så blev den afleveret – til stor lettelse for fløjtenisten.

Annonce

Genforenet med sin fløjte

- Jeg er fuld af taknemmelighed over, at den sidste uges mareridt nu er overstået. Det har kostet nattesøvn, appetit og ja også tårer, at være adskilt fra fløjten, lyder det fra Lena Kildahl Larsen.

Og hun fortsætter:

- Gennem mine snart mange år som musiker har jeg spillet på flere andre fløjter - men denne fløjte er noget helt særligt for mig. Den er som et perfect match - noget jeg aldrig har oplevet med de andre instrumenter, jeg gennem årene har spillet på eller prøvet. Da jeg fandt denne fløjte, følte jeg, at nu var jeg kommet hjem - og det er bare en kæmpe lettelse, at den nu også er kommet hjem igen.

Aarhus Symfoniorkesters Fond med advokat Steffen Ebdrup i spidsen har valgt at støtte orkestret med betaling af dusøren til den hjælpsomme borger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Overhaling gik helt galt

Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Norddjurs For abonnenter

Elendig timing: Men borgmesteren fortryder ikke sin beslutning om nyt pingvinanlæg

Annonce