Annonce
Randers

Mo’Rice forbliver i Randers:  - Det bliver en millionforretning

En del af Mo'Rices koncept er også at give tilbage til byerne, han befinder sig i. Derfor har han indgået samarbejde med Randes Cimbria om at levere mad, og han har lavet en særlig poke bowl med Micki Cheng fra Bagedysten, hvor 10 procent af overskuddet fra salget går til Randers Krisehjælp. - Jeg tror på god karma, siger han. Foto: Annelene Petersen.
Mo Lykke Karim var egentlig klar til at rykke sin madbod Mo’Rice ud fra Randers Street Food og helt ud af Randers by. Efter en stor opbakning fra kunder og lokalområde har han netop underskrevet papirerne for Dytmærsken 3, hvor han til efteråret åbner i den nuværende blomsterforretning.

Randers: Der skulle ikke gå mere end 16 dage, fra Mo Lykke Karim annoncerede på Facebook, at hans madbod på Mokajen, Mo’Rice, flyttede, til han havde skrevet under på en lejekontrakt i midtbyen.

Mo’Rice, der slår sig op på at sælge simpel, sund take-away i form af blandt andet sushi-burritos og poke bowls, vil fra 15. oktober være at finde i Randers Blomsters lokaler på Dytmærsken 3 – og udenfor dem.

- Det er en fantastisk beliggenhed lige her. Jeg har også fået lov til at bruge pladsen ude foran til borde og bænke, hvor man kan sidde og nyde maden. Det bliver et rigtig hyggeligt sted, siger han.

Annonce

Da Mo Lykke Karim offentliggjorde sine flytteplaner på Facebook, appellerede han på samme tid sine følgere om at hjælpe med nye lokaler i byen. Og allerede samme aften var han blevet tilbudt fire lejemål, samtidig med at hans indbakke bugnede af støttende beskeder, fortæller han.

- Det var mega fedt at mærke. Vi åbnede sidste år, men har haft meget lukket på grund af corona, og at vi alligevel har gjort så godt et indtryk, er rigtig fedt. Det gjorde det svært at forlade Randers.

Han hældte nemlig mest til, at hans exit fra Mokajen også blev et farvel til byen, men de mange reaktioner fra følgerskaren fik ham på andre tanker. Nu har han fundet en placering, der ikke bare giver ham mere end seks gange så mange kvadratmeter at boltre sig på til halvdelen af prisen nede hos Street Food – men også muligheden for helt selv at bestemme konceptet, fortæller han.

- Jeg glæder mig til at få et sted, der er mit eget, hvor jeg ikke er underlagt andres regler, og hvor jeg også kan tjene på at sælge drikkevarer. Her kan jeg være 100 procent mig. Det er som at blive sluppet fri.

Dytmærsken bliver flagskibet

Mo Lykke Karim er en mand med store planer og store armbevægelser, og han fortæller, at butikken i Randers skal danne grobund for, at han kan udvide med endnu flere butikker på landsplan.

- Det bliver en millionforretning. Jeg har aldrig været mere sikker på noget i mit liv, siger han og fortsætter:

- Målet er, at det skal blive en kæmpe kæde, der udspringer herfra, inden for 10 år. Men man skal starte et sted, og det bliver lige her. Vent og se, siger han.

Udover alt det, der kendes fra menu-kortet hos boden på Mokajen, er det også planen at udvide menuen med sandwich samt specialøl og -sodavand til de tørstende og give et sundere alternativ til hurtig mad.

- Konceptet er fortsat sundere fast-food. Mange tror, at take-away skal være usundt, og det er det, jeg gerne vil modbevise. Mange tror også, at jeg kun har succes på grund af beliggenheden på Street Food. Det vil jeg også gerne modbevise, siger Mo Lykke Karim.

Mo'Rice kører videre på Randers Street Food frem til udgangen af august, hvor hans opsigelsesperiode udløber, men Mo Lykke Karim er allerede i fuld gang med at indrette sine nye lokaler og har hyret en indretningsarkitekt. Hans plan er at skabe et blikfang, der får folk indenfor helt af sig selv.

- Det bliver noget, folk kommer til at snakke om, lover han.

Annonce
Randers For abonnenter

Kunderne slår alarm over randersfirma: Køb kun noget, hvis du kan undvære de penge

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Konflikten vokser: Ulovligt at kvæg drikker vand af grøft, mener modstandere af naturnationalpark - og klager til kommunen

Navne For abonnenter

Den nye rektor på Randers Statsskole kunne i stedet have siddet i en traktor på marken

Randers

Ikonisk Randers-bygning står helt skarpt efter renovering: Se de flotte billeder her

Erhverv

Trods corona: Mange nye virksomheder poppede op i Randers sidste år

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Randers FC For abonnenter

Randers FC's talentfulde terrier har rystet svær start af sig: Hvert minut i foråret er en bonus

Ny direktør skal vende minus til plus: Står det til Allan skal hele verden kende til Help Care Companys patenterede øjenskyl

Randers

Michael Aastrup Jensen blev i weekenden far til en pige: Navnet var til langvarig forhandling

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

Randers

Efter bølge af indbrud i biler: Dommer fængsler tre udlændinge mistænkt for at være på tyvetogt

Randers For abonnenter

Tomme boliger råber på indflyttere: Nybyggeri på Thors Bakke til unge studerende er kun fyldt godt en fjerdedel op

Randers

Stort smitteudbrud rammer lokal folkeskole: Kun halvdelen af eleverne mødte ind mandag morgen

Annonce