Annonce
Randers

Modecentrets tidligere lokaler får nyt liv: 14 lejligheder på vej i Torvegade

Ejendommen i Torvegade har stået tom, siden Modecentret flyttede til Middelgade i april 2016. Men nu skal der indrettes lejligheder på de øverste etager. Foto: Per Schultz-Knudsen
Claus Jespersen, der netop er færdig med sit projekt på Østervold, går i gang med nyt projekt i det tidligere Modecentret.
Annonce

Randers: Efter at have stået tomt i tre år synes ejendommen i Torvegade, hvor Modecentret lå, indtil butikken i april 2016 flyttede til Middelgade, nu endelig at gå bedre tider i møde.

1. april overtog Claus Jespersen, der i december 2017 investerede i ejendommen på Østervold, hvor Skoringen tidligere havde til huse, bygningen med plan om at gennemføre et lignende projekt som på Østervold. Der skal indrettes lejligheder på de tre øverste etager, mens stueetagen skal lejes ud til en forretningsdrivende.

- Vi er lige blevet færdig på Østervold. Alle 14 lejligheder er færdige og lejet ud. De sidste lejere flytter ind i løbet af april og maj, fortæller Claus Jespersen, og oplyser, at han allerede for et par år siden havde kig på ejendommen i Torvegade.

- Men jeg fandt prisen urimelig høj i forhold til, at der også skulle investeres i en renovering, konstaterer han.

Annonce

Første interesserede lejer

Efter at være gået i gang med sit projekt på Østervold glemte Claus Jespersen alt om ejendommen i Torvegade, men for kort tid siden blev han kontaktet af ejendomsmægler Michael Møller fra EDC Trio Erhverv.

- Vi fandt et fair prisleje, hvor det ville give mening at investere med en efterfølgende renovering, og 1. april overtog jeg nøglerne, fortæller Claus Jespersen.

Arkitektfirmaet Frits Hansen, Aarhus, der har stået bag projektet på Østervold, er allerede blevet bedt om at gå i gang med tegninger for indretningen af ejendommen i Torvegade, og allerede fredag formiddag bliver lokalerne i stueetagen fremvist for en interesseret lejer.

- Jeg har en god fornemmelse af, at fremvisningen kan føre til en aftale. Det handler om et café-projekt, som igennem nogen tid har været interesseret i lokalerne. Men det er naturligvis svært at begynde at leje noget af et konkursbo. Man ved aldrig, hvem der kan blive ens udlejer - og samtidig har konkursboet jo ikke nogen interesse i at sætte lokalerne i stand. Men nu ved de, hvem de skal forholde sig til, konstaterer Claus Jespersen.

Annonce

I gang inden sommerferien

Hans plan er, at ejendommen skal gennem en fuldstændig modernisering, blandt andet med nyt tag og nye vinduer samt tagterasse ind til gården bag ejendommen. Claus Jespersen håber at kunne gå i gang med moderniseringen inden sommerferien.

- Vi går i gang nu. I løbet af en måned vil vi nok have tegningerne klar, og så skal vi til kommunen for at få det godkendt. Men Randers Kommune plejer at være åbne og positive for sådanne projekter, så det håber jeg også, at de er denne gang. Måske kan vi have en godkendelse i løbet af en måned, og så står entreprenør Jensen Byg, som jo nu er færdig med Østervold, klar til at gå i gang. Det er kun den administrative behandling, der afgør, hvornår vi kan gå i gang, fastslår Claus Jespersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce