Annonce
Randers

Modeshow på Hotel Randers: Catwalk på sildebensparkettet

Gule detaljer i børnetøjet kunne ses til modeshow på Hotel Randers. Foto: Annelene Petersen
27 butikker og forretninger var med, da den sidste nye tendens i moden blev vist frem på Hotel Randers til en stuvende fuld sal af kvinder.

Randers: Trends og tendenser, farver og former, mode og makeup var der masser af, da 27 af byens butikker og forretninger holdt modeshow på Hotel Randers.

Der var noget for enhver smag til kvinder, børn og mænd, til outdoor-typen, til den sportsaktive, til strandsilden og til alle, der gerne vil følge lidt med i, hvilken farve eller form, der hitter på tøjet lige nu.

Mikrofonen styrede eventkoordinator Anne Mette Aschelund fra Randers City, hun læste op, hvad modellerne havde på, som de kom frem.

Citychefen Mette Bræmer-Jensen bød blandt andet på chokolader, mens gæsterne nød et glas Cava. På stolene var der stillet goodiebags til deltagerne, som også kunne opnå fordelagtige rabatter ved at købe billet til showet.

Konceptet ser ud til at holde. Der var i hvert fald stuvende fuldt, alle pladser var optaget, af primært kvinder. Og der var kun en håndfuld mænd at se som publikum til modeshowet, der blev afholdt i en god og hyggelig stemning.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Rystet borger efter faldulykke på Østervold: - Det var som at træde ud på en skøjtebane med brun sæbe over det hele

Randers HK For abonnenter

Reportage, reaktioner og billedserie: Randers HK-talenter kom i kløerne på Ronni Boy

Randers For abonnenter

En kirkegårdsomlægning fjernede mors sorgsted: Nu søger hun ligesindede til at lave en mindeplade

Annonce