Annonce
Erhverv

Mokajen åbner tre nye køkkener: Fokus bliver høj kvalitet til en pris, der er til at betale

Folkene bag Randers Street Food glæder sig til igen at kunne slå dørene op for madentusiaster fra Randers og omegn. Foto: Anne Myrup Pedersen
Når Mokajen, der er Randers' populære Street Food-sted, får lov at åbne igen, bliver det med tre nye køkkener. De kommer allesammen til at være drevet af ejerne selv.

Randers: Når vi igen får lov til at hente mad på kajen, bliver det uden tre af de populære køkkener, der tidligere har haft til huse i de rå lokaler.

- Der er et par stykker, der er stoppet nede ved os, forklarer Nicolai Øksenholt Michaelsen, der er en af folkene bag Mokajen.

Det drejer sig om Gourmet Pita, Bento Bento og SushiMania, der altså ved genåbningen ikke kommer til at være at finde i de hyggelige lokaler på havnen.

Folkene bag er dog ikke helt klar til at afsløre, hvad der kommer i stedet for de tre steder:

- Der er lige lidt, der skal falde på plads. Men der går ikke længe, inden vi er klar til at afsløre, hvad det bliver, forklarer Nicolai Øksenholt Michaelsen.

Han kan dog afsløre så meget, at det bliver dem selv, der kommer til at stå for driften af boderne.

- I stedet for at leje boderne ud som tidligere har vi besluttet selv at overtage og klare driften af dem, forklarer han.

Beslutningen er taget for at sikre, at kvaliteten kommer til at være høj, men at prisen kommer til at holde sig på street food-niveau:

- De nye boder kommer til at være billigere end dem, vi siger farvel til. Det har været vigtigt for os.

De glæder sig til at få lov til at åbne op igen og fortæller, at der i mellemtiden bliver kælet lidt for detaljerne.

- Vi går og sliber og maler nu her, og vores udeområde kommer til at blive meget mere farverigt og spændende at se på, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce