Annonce
Østjylland

Molslinjen skærer ned på afgangene: Kun tur-retur til Sjælland to gange om dagen

Det næste stykke tid kommer den her kun til at sejle mellem Sjælland og Jylland to gange om dagen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
På grund af et faldende passagertal, bliver der nu færre ture mellem Aarhus og Sjællands Odde med Molslinjen i en periode.
Annonce

AARHUS: Over hele landet har landet langsomt lukket ned den seneste uge, og det begynder man nu i høj grad at mærke hos Molslinjen. Efter at de fleste danskere er blevet sendt hjem fra arbejde, er de nemlig også holdt op med at tage færgen frem og tilbage mellem Sjælland og Jylland. Det fortæller Jesper Maack, der er PR- og kommunikationschef hos Molslinjen.

- Når danskerne får besked på at minimere transporten, så mærker vi det naturligvis også. Derfor sætter vi antallet af afgange ned, så vi nu sejler tur-retur mellem Aarhus og Sjællands Odde to gange i løbet af en dag, siger han.

Fordi færgerne får så få passagerer i de her dage, så bliver det heller ikke noget problem at sørge for den rette afstand ombord, siger Jesper Maack.

- Det er i hvert fald et meget lille og teoretisk problem. Om bord har vi spærret borde af, og vores teamledere fordeler passagererne, så man ikke kommer til at sidde tæt på nogen, som man ikke allerede følges med. Samtidig er der mulighed for at opholde sig på vogndækket undervejs, hvis man er i risiko-gruppen eller i øvrigt er utryg ved at være i nærheden af andre, siger han.

Skulle man have billet til en afgang, der er påvirket af den seneste udvikling, kan man læse mere på Molslinjens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce