Annonce
Debat

Momentum for omsorg og værdighed

Annonce

Læserbrev: Hver dag arbejder dygtige medarbejdere med forskellige faglige baggrunde og med høj integritet sammen om at drive og udvikle vores ældreområde på bedste vis til gavn for det stigende antal af ældre medborgere. Men dokumentaren om Nyvang og Kongsgården viste med al tydelighed, at der er huller, og at der kan ske omsorgssvigt i systemet.

Det er da bestemt glædeligt, at hverken kommune, borgerrådgiver eller ældreråd bliver oversvømmet af klager over ældreplejen, - men det er absolut ingen garanti for, at der ikke er dybt sårbare ældre og borgere med demens, som er brugere af vores omsorgsområde uden at få den rette pleje, omsorg og aktivitet.


Vi har lige nu en unik mulighed for at gøre en positiv forskel for en gruppe af vores svageste ældre medborgere.


Det her drejer sig ikke om de mange, der heldigvis har det godt, men at sørge for, at der fremover er ingen, der kommer i nærheden af at blive udsat for den stærkt kritisable behandling, som Niels var udsat for.

Vi har lige nu en unik mulighed for at gøre en positiv forskel for en gruppe af vores svageste ældre medborgere. Sammen med landets øvrige kommuner, Folketinget, uddannelsesinstitutioner, ældreråd, eksperter og ikke mindst hverdagens eksperter nemlig de ældre selv, de pårørende og medarbejderne er det nu, at vi skal stå sammen om at sørge for, at alle brugere af omsorgsområdet fremover får den påkrævede pleje og omsorg og føler både tryghed og hverdagsglæde.

Lad os bruge det momentum. Det kan kun være i alles interesse, at vi sørger for at leve op til intentionen i kommunens omsorgs- og værdighedspolitik fra 2018 om, at den enkelte borger har en oplevelse af et trygt, godt, værdigt og meningsfuldt liv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Uheld skabte kø flere steder på E45

Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce