Annoncørbetalt indhold

Montenegro – en skjult ferieperle

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med kolde tæer, fingrespidser og næser pakker vi os godt ind i dunjakker, halstørklæder og vinterstøvler, blot for at gå en tur i supermarkedet, eller for at gå den tur med én vi har kært, på afstand. Uanset, hvad der skyldes din varme påklædning i disse dage, ønsker vi at sende dine tanker fra frostgrader mod varmere himmelstrøg.


Annonce

Vi sørger for dig. Også udenfor Randers

Som du ved, sørger vi hos Amtsavisen for seneste nyt om de lokale nyheder, og hvad du som randrusianer bør kende til og vide af. Derfor finder vi det også nødvendigt at opdatere dig om en ny rejsedestination, der virkelig ikke bør gå ubemærket hen.

Drømmer du også om at slænge dig på en dejlig solseng ved Adriaterhavet, nyde solens varme stråler og slappe godt og grundigt af, alt sammen med god samvittighed? Når vi sammen kommer på den anden side af denne verdensomspændende coronapandemi og igen får tilladelse til at tage på charterferie, sammen – og ikke hver for sig – har vi et rigtig godt bud på en skjult perle (udover Randers) til dig og din familie. For det nye og uundgåelige rejsemål er Montenegro.


Værd at vide om det nye rejsemål

Det nye rejsemål Montenegro har indtil nu stået lidt i skyggen af Kroatien, dets såkaldte storebror, hvilket kan skyldes landets størrelse; det er nemlig kun en 3. del af Danmark arealmæssigt. Men trods størrelse og dets 640.000 imødekommende og glade indbyggere gemmer landet på flere skjulte perler, som vi mener, du selvfølgelig fortjener at kende til for på sigt at få glæde af.

Montenegro er ressourcerige når det kommer til lækkert mad tilberedt af lokalproducerede råvarer, krystalklart vand, grønne øer med massevis af vandrestier, vandfald med mulighed for rafting og billedskønne strande. Faktisk ligger Adriaterhavskystens længste strand også i Montenegro. Herudover byder landet på bunkevis af seværdigheder og oplevelser med dets fredfyldte og kulturhistoriske middelalderbyer med velbevarede katedraler og klostre, Balkans største sø og Europas allerdybeste kløfter.

Montenegro er præget af høje bjerge, hvorfor landet også går under navnet ”Det sorte bjerg”. Landets bjerge har en gennemsnitshøjde på over 2000 meter. Afslutningsvis kan du også glæde dig over, at deres valuta er euroen. Således kan du få brugt de pengesedler og mønter, du har liggende fra den foregående tur, hvad end det er til et besøg i Katedrala Svetog Tripune, på en forfriskende og læskende drink eller på overdådige, lokale råvarer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.