Annonce
Østjylland

Mor og søn sammen på tyvetogt: Afsløret af butiksdetektiv og sigtet af politiet

En mor og søn var søndag aften sammen på tyvetogt i Aarhus. Arkivfoto: Scanpix
Annonce

AARHUS: Der er i udgangspunktet ikke noget i vejen for at voksne sønner og deres mødre kan have fælles interesser, men en 42-årig kvinde og hendes 22-årige søn burde nok finde sig nogle andre fælles interesser, end den de dyrkede sammen søndag aften i Aarhus.

Klokken 19.30 fik Østjyllands Politi nemlig en anmeldelse fra Netto på Skt. Knuds Torv i Aarhus, hvor en butiksdetektiv havde tilbageholdt en butikstyv. Butiksdetektiven havde ifølge Østjyllands Politis døgnrapport set de to personer gå rundt i butikken og lægge varer ned i en taske, hvorefter kvinden havde taget tasken og var gået forbi kasselinjen uden at betale for noget. Herefter havde butiksdetektiven taget fat i kvinden og bedt hende følge med ind i et baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet.

Da politiet ankom til stedet blev kvinden sigtet for butikstyveri. På videoovervågningen kunne politiet se, at en ung mand havde taget varerne og havde puttet dem ned i kvindens taske. Den unge mand viste sig at være kvindens søn, og han stod og ventede på sin mor uden for butikken.

Han blev også sigtet for butikstyveri, hvorefter de begge blev bortvist fra stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klumme: Få nu fingeren ud af næsen

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce