Annonce
Randers

Morgenpanik på Skelvangsvej: Brandvæsnet måtte redde mand ud af håndjern

Hvordan manden endte med at hænge fast i et par håndjern, ved han kun selv. Men mandag morgen blev han så desperat efter at komme ud af dem, at han endte med at tilkalde brandvæsnet. Genrefoto: Iris/Scanpix
Annonce

Randers: - Hej chef. Jeg sidder fast i et par håndjern, så jeg kan ikke komme på arbejde i dag.

Måske var det udsigten til at skulle ringe og give den besked, der mandag morgen klokken 6.29 fik en mand til at blive så desperat efter at komme ud af et par håndjern, at han endte med at tilkalde brandvæsnet.

- Vi blev kaldt ud til en etageejendom på Skelvangsvej, hvor vi blev mødt af en mand, der hang fast i et par håndjern. Der var ingen nøgle, så vi endte med at klippe håndjernene op med en boltsaks, fortæller indsatsleder Christian Nøddelund fra Beredskab og Sikkerhed Randers.

Indsatslederen var ikke selv med ude på den noget særprægede opgave, så om manden havde undertøj på eller ej, ved han ikke.

- Men uanset hvad, var det en af de opgaver, der skiller sig ud. Jeg har i hvert fald aldrig prøvet noget tilsvarende, siger han.

Om det var en sur elskerinde, en sexleg der gik galt, rent uheld eller dårligt håndværk...altså håndjernene...der satte manden i den uheldige situation, melder historien intet om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce