x
Annonce
Østjylland

Motionsevent udsat: Kvinder må vente med motionen til efteråret

Hvert år motionerer kvinder i en god sags tjeneste. I år er eventen Ladywalk udsat til september. Arkivfoto: Axel Schütt
Ladywalk følger myndighedernes anbefalinger og påbud og rykker derfor eventen til senere på året.

AARHUS: Der er gang i aflysningerne og udsættelserne i disse dage. Arrangører og eventmagere må en efter en sande, at corona-epidemien er for stor en mundfuld. Torsdag meddelte arrangørerne bag Ladywalk, at arrangementet er udsat til 14. september. Ladywalk skulle ellers have været afviklet 25. maj.

- Som den største endagsmotionsevent for kvinder følger Ladywalk naturligvis myndighedernes anbefalinger og påbud, og vi har derfor valgt at udsætte eventen til sensommeren, forklarer formand for Ladywalk Ivan Mejlgaard.

Det er tyvende gang, at Ladywalk finder sted - i år i 14 byer landet over. Eventen er med til at motivere mange kvinder, som måske ikke ville komme ud at gå og samtidig støtte sygdomsramte kvinder. I år er det Hjerteforeningen og Psykiatrifonden, som bliver støttemodtagere.

- Det ligger os meget på sinde at gennemføre Ladywalk 2020 og få så mange deltagere ud at gå som muligt, så vi sikrer at kunne støtte Hjerteforeningen og Psykiatrifonden, understreger Ivan Mejlgaard.

Annonce

Lokal opbakning

Hos den lokale arrangør Henning Mejlgaard i Aarhus er der forståelse for, at arrangementet gennemføres senere end først fastsat.

- Det er vigtigt for os at passe på vores deltagere, derfor bakker vi naturligvis op om at flytte Ladywalk til den 14. september, forklarer han.

Tangkrogen ligger areal til arrangementet, hvor mere end 6.000 deltog sidste år.

Deltagerne kan vælge mellem en rute på 7 kilometer og en på 12 kilometer.

Annonce
Annonce
Randers

Randers Festuge aflyses i 2020

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Annonce