Annonce
Østjylland

Vidne så håndgemæng mellem motorcyklist og bilist: Det var ikke helt som bilist påstår

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

AARHUS: En 36-årig motorcyklist vil blive kontaktet af Østjyllands Politi i den nærmeste fremtid for at skulle forklare sin fremfærd fredag eftermiddag i Hjelmensgade.

Fredag kl. 13.41 sad en 61-årig mandlig bilist i sin personbil og ventede, da en motorcyklist kom kørende. Ifølge politiets døgnrapport har den 61-årige fortalt politiet, at motorcyklisten gassede voldsomt op, hvilket fik den 61-årige mand til at køre frem og blokere for en indkørsel til en baggård.

Motorcyklisten henvendte sig derfor til den 61-årige, der har fortalt politiet at han blev råbt af.  Derefter åbnede motorcyklisten bildøren, ifølge politiets rapport, og tog hårdt fat i den 61-årige mand, som blev kastet ned på jorden.

Annonce

Vidne så noget andet

Dette er dog ikke den korrekte beskrivelse, fortæller et vidne til Århus Stiftstidende. Han bor i gaden og så optrinnet, og har kontaktet avisen for at beskrive det oplevede, som han også har videofilmet. Vidnet ønsker ikke sit navn frem, men avisen kender hans identitet.

- Den 61-årige mandlige bilist holdt ulovligt parkeret ud for en ubrudt gul linje og blokerede dermed for den indkørslen, som motorcyklisten skulle ind ad. Da bilisten blokerede for motorcyklisten, gassede motorcyklisten op og dyttede, så bilisten kunne se, han ville ind i gården. Dette medførte efter lidt tid, at bilisten kørte frem, men efterfølgende igen parkerede ulovligt foran porten til baggården. Efterfølgende henvendte motorcyklisten sig til bilisten, og bilisten steg selv ud af bilen og lagde hænderne stille på brystet af motorcyklisten. I et splitsekund derefter trådte motorcyklisten frem og hev i bilisten, der mistede balancen og faldt, lyder det fra vidnet.

Annonce

Undskyldning afvist

Motorcyklisten forsvandt ind i en opgang, men kom kort efter tilbage for at undskylde over for bilisten, der ikke ville tage imod undskyldningen, oplevede vidnet.

- Det er et generelt problem i Hjelmensgade, at bilisterne der skal hente deres børn i skolen, holder ulovligt parkeret og blokerer trafikken ofte til gene for blandt andet beboerne i området, tilføjer vidnet til avisen.

Artiklen er opdateret kl. 12.57 med supplerende oplysninger fra et vidne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce