Annonce
Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Handest: Et færdselsuheld natten til søndag ved Handest trak følger helt til Fårup, da motorvejen blev spærret i et par timer, mens der blev arbejdet med at få en chauffør fri og vejen ryddet igen.

En kassevogn var kørt op bag i en lastvogn med sættevogn, og i det voldsomme skub var lastbilen end på marken og kassevognen på siden midt på vejen, hvor det ikke var nemt at få chaufføren ud.

Beredskab og Sikkerhed Randers blev kaldt til opgaven klokken 3.06:

- Læge og paramediciner diskuterede noget frem og tilbage om hvordan vi skule få ham fri, han var kontaktbar hele tiden og blev talt med undervejs. Det endte med, at vi rejste kassevognen op med ham i, og derefter kunne vi få ham ud af sidedøren, siger beredskabsinspektør Jørgen Hansen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Manden blev kørt på Regionshospitalet Randers, og det gjorde lastbilchaufføren også, han havde slået sit ben og var chokeret, siger beredskabsinspektøren.

Det tog i alt et par timer at få de implicerede kørt væk, ryddet vejen for køretøjer og vragdele fra færdselsuheldet. Det var personale fra Vejdirektoratets skiltevogn, der fejede op efter uheldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Flere beboere blev vækket i nat: Beruset og aggressiv mand sparkede til biler

Annonce