Annonce
Randers

Multiarena klar til åbningsceremoni: Men coronaen spænder ben for åbningsfest

Multiarenaen er i fuld gang med at blive brugt, og nu kommer der snart en åbningsceremoni for inviterede gæster. Et åbent hus-arrangement bliver først senere på efteråret. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Multiarenaen holder åbningsceremoni for inviterede 2. oktober. Åbent hus for alle kommer senere på efteråret, og den store folkefest er udskudt til foråret.
Annonce

Randers: Multiarenaen har været længe undervejs, og på grund af coronaen har fejringen og markeringen af byens nye, store hal også ladet vente på sig.

Men nu er invitationerne sendt ud. 2. oktober holdes der officiel åbningsceremoni, og direktør, Gitte Nørgaard, glæder sig til at præsentere multiarenaen og dens mange muligheder.

De inviterede er blandt andet folk fra byens kulturinstitutioner, erhvervsliv, politikere, embedsfolk, håndværkere og andre, der har været inde omkring byggeriet.

- Til sådan et arrangement må vi være 500 mennesker. Det bliver vi ikke, men nok omkring 300, siger Gitte Nørgaard.


Der bliver et åbent hus-arrangement i løbet efteråret. Vi er lige ved at se på, hvordan det kan lade sig gøre med at få praktikken i stand i forhold til at lukke folk ind.

Gitte Nørgaard, direktør i Arena Randers


Åbningsceremonien er et lukket arrangement, men alle andre nysgerrige, der skulle have lyst til at se de nye faciliteter, bliver dog ikke snydt for muligheden, forsikrer Gitte Nørgaard.

- Der bliver et åbent hus-arrangement i løbet efteråret. Vi er lige ved at se på, hvordan det kan lade sig gøre med at få praktikken i stand i forhold til at lukke folk ind, siger hun.

Annonce

Åbningsfest i foråret

Den helt store åbningsfest, der også var planlagt til i foråret 2020, blev i første omgang udskudt til september. Men coronaen har sat en stopper for den mulighed.

- Efter sommerferien kunne vi godt se, at der ikke var en udvikling i det personantal, der må forsamles, så det har ikke kunnet lade sig gøre med de gældende regler, siger Gitte Nørgaard.

Den store folkefest er derfor udskudt endnu en gang - til foråret 2021. Præcis hvornår er der endnu ikke sat dato på, men der bliver arbejdet på det.

- Jeg tør dog ikke sige, hvornår vi kan melde det ud, siger Gitte Nørgaard.

Til åbningsfesten er der plads til 6.000 mennesker, men festen bliver selvfølgelig afholdt efter de til den tid gældende regler.

Til festen kan man opleve navne som Christopher, Joey Moe & L.I.G.A, og vært bliver Sofie Linde. Der bliver desuden snart løftet sløret for endnu et stort dansk navn.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Midttrafik retter ind: Nu kører bussen igen i Helstrup - men kun som midlertidig løsning

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Annonce