Annonce
Randers

Museum Østjylland er på gaden med efterårsprogram

Efterårsferien står i æblets tegn, når der er tilberedes æblesuppe og æblepandekager i Farvergården i Ebeltoft. I Hevring kan børnene allerede 5. oktober presse æblemost og lave æblepandekager. Foto: Museum Østjylland

Randers/Djursland: Museum Østjyllands nye efterårsprogram byder på noget for både børn og voksne.

I tilknytning til museets populære særudstilling "Modstand" er det her i efteråret mulighed for at opleve foredrag om, hvordan Gestapo bekæmpede modstandsbevægelsen i Østjylland, og høre om de såkaldte tyskerpiger.

Efterårsferien byder på gratis oplevelser for hele familien i både Randers, Grenaa og Ebeltoft. Til detektortræf kan man finde ud af, om man har en arkæolog gemt i maven. Samtidig mødes små frisør-aspiranter, guldsmede in spe eller fremtidens grovsmede på Håndværkermuseet.

Efterårsferien i Farvergården i Ebeltoft byder på fantasifulde måltider af sæsonens mest ikoniske frugt, æblet. Der er også æblesjov og pileflet i Hevring på Norddjurs. I Bønnerup går børn og voksne på opdagelse i naturen for at finde ingredienser til bålmad.

Man kan også blive lidt klogere på de barske hekseprocesser i selskab med historiker Rune Clark ved et foredrag i Rønde.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce