Annonce
Randers

Musik er også for børn

Den populære julekoncert i december med 4. klasserne og Randers Kammerorkester sat på vågeblus. Arkivfoto: Lars Rasborg
Komponisten Mogens Christensen skaber ny musik sammen med skolebørn i Randers. Derimod er den populære julekoncert i december med 4. klasserne og Randers Kammerorkester sat på vågeblus på grund af corona-ristriktionerne
Annonce

Randers: Koncertsalen vil givetvis komme til at sprudle af liv og energi, når 110 børn fra 4. og 5. klasse mødes med Randers kammerorkester i et helt nyt stykke musik, de selv har været med til at komponere.

Nok en gang inviterer kammerorkestret komponisten Mogens Christensen til et samarbejde med børn og musik. Resultatet af samarbejdet bliver et værk, hvor Mogens Christensen lægger den overordnede ramme med en række små lommer, hvor børn udfolder deres egen musik midt i orkestret og mellem de voksne musikere.

Koncerten afvikles 7. november i Koncertsalen.

Derimod er der endnu ikke klarhed over, hvorvidt orkestret i år vil kunne gennemføre den populære familiekoncert i december, hvor alle 4. klasserne i Randers Kommune inviteres til at synge med orkestret, hvor operasanger Hans Dueholm plejer at være munter konferencier, mens David Riddell styrer løjerne som julekoncertens dirigent.

- Det er et stort arrangement med mange involverede. Der plejer at være omkring 500 børn på scenen og 1000 i salen til hver af de to koncerter. Men på nuværende tidspunkt aner vi ikke, om vi skal lave om på konceptet, fordi vi ikke må være så mange samlet på et sted. Men det tager vi bestik af, når vi nærmer os december. Vi har foreløbig sat os på salen 15. december. Så melder vi ud, når vi ved mere, siger David Riddell.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Randers FC

Thomasberg tvivler på puljesejren: Kommer ikke i allerstærkeste opstilling

Annonce