Annonce
Randers

Musikalske gaver fra datter til mor

Glenni og Inge Oldrup skal selvfølgelig have taget en fornøjelig selfie, inden koncerten starter. Foto: Jakob Lerche
Julegaven var en billet til koncerten fra datter til mor, og begge generationer nød musikken.
Annonce

- Jeg har gjort det til en god tradition at give min mor musikalske gaver, både til jul og til fødselsdag. Så tager vi i byen sammen og hygger os gevaldigt, fortæller den 48-årige randrusianer Glenni Oldrup og fortsætter:

- Jeg ved selvfølgelig, at min mor holder meget af Elvis Presley, så det var helt oplagt, at julegaven denne gang skulle være koncerten med Frankie Moreno på Værket. Vi tog først på Memphis Mansion, hvor vi fik frokost, så det har været en rigtig god dag for os begge.

Moderen, den 78-årige Inge Oldrup, der bor på Nørrebrogade i Randers, er helt enig:

- Jeg har altid lyttet til Elvis - lige fra starten af 1950’erne. Jeg holder meget af hans musik og hans gode humør - og så var han jo en flot mand. Vi har hørt meget godt om Frankie Moreno, så vi glæder os til koncerten, lød det fra Inge Oldrup.

Den 47-årige Anja Morgenstjerne fra Aarhus er én af de rigtig hardcore Elvis-fans. Sammen med en veninde er hun stamgæst til de mange Elvis-arrangementer på Værket, og jævnlige besøg på Memphis Mansion kombineres med indkøbsbesøg i den randrusianske midtby:

- Henrik Knudsens Graceland er mit klubhus, og Elvis har været til stede i stort set hele mit liv. Jeg er vokset op med hans musik, og jeg kan stadig ikke få nok af den, siger Anja Morgenstjerne, der af samme grund i 2015 fik tatoveret et stort Elvis-motiv på den ene overarm.

Glenni og Inge Oldrup skal selvfølgelig have taget en fornøjelig selfie, inden koncerten starter. Foto: Jakob Lerche
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce