Annonce
Randers

Musikcafé til politikere: Her er en gratis billet

Foto: Mathias Fredslund Hansen

Folkene bag Café von Hatten er på charmeoffensiv og inviterer samtlige byrådsmedlemmer til en glad aften på spillestedet 25. december.

Annonce

Randers: - De aner ikke, hvad vi er for en størrelse. De fleste politikere sidder som regel inde i deres elfenbenstårn og kommer sjældent ud i virkeligheden.

Derfor har Café von Hatten sendt en invitation afsted til samtlige byrådsmedlemmer, hvor de får mulighed for at opleve cafeen og den dampende og energiske atmosfære, der garanteret udspiller sig, når lokale Niels Klapper Fisken overtager scenen 25. december.

- Politikere er kendt for at holde sig inden for deres højborg. Men vi synes, de skal lære os bedre at kende, siger René Ditlevsen, der til daglig arbejder på caféen, der er landets eneste brugerdrevne musikcafé.

- Caféen er kendt for at give plads til små nye upcoming artister og bands. Og vi vil gerne vise politikerne, hvad vi er for en størrelse. Og det kan man kun, hvis man kommer i huset, understreger René Ditlevsen, der også kan tilføje, at charmeoffensiven også gælder en valgfri koncert på caféen inden for det næste halve år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce