Annonce
Randers

Musikcafé til politikere: Her er en gratis billet

Foto: Mathias Fredslund Hansen

Folkene bag Café von Hatten er på charmeoffensiv og inviterer samtlige byrådsmedlemmer til en glad aften på spillestedet 25. december.

Randers: - De aner ikke, hvad vi er for en størrelse. De fleste politikere sidder som regel inde i deres elfenbenstårn og kommer sjældent ud i virkeligheden.

Derfor har Café von Hatten sendt en invitation afsted til samtlige byrådsmedlemmer, hvor de får mulighed for at opleve cafeen og den dampende og energiske atmosfære, der garanteret udspiller sig, når lokale Niels Klapper Fisken overtager scenen 25. december.

- Politikere er kendt for at holde sig inden for deres højborg. Men vi synes, de skal lære os bedre at kende, siger René Ditlevsen, der til daglig arbejder på caféen, der er landets eneste brugerdrevne musikcafé.

- Caféen er kendt for at give plads til små nye upcoming artister og bands. Og vi vil gerne vise politikerne, hvad vi er for en størrelse. Og det kan man kun, hvis man kommer i huset, understreger René Ditlevsen, der også kan tilføje, at charmeoffensiven også gælder en valgfri koncert på caféen inden for det næste halve år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Bizar skrue-konflikt på Kongens Ege: - Vi har en slutbruger, der ikke opfører sig som en normal bygherre

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce