Annonce
Digitalt

MuVo Play spiller op til fest på et budget

MuVo Play-designet er ikke for alle, men det er en smart lille højtaler, der kan tåle vand ned til en meter, spiller i 10 timer på en opladning og kan bruges til stereo, hvis man forbinder to. Man får rigtig meget for pengene med MuVo Play. Pr-foto
Du får meget lyd for pengene med Bluetooth-højtalerne fra MuVo Play, der kan bruges enkeltvist eller i stereo og både kan bruges hjemme og på farten

Der er et enormt stort og stadigt voksende marked for bluetooth-højtalere, og man kan få rigtig meget lyd, uden at man nødvendigvis skal betale en formue for den. Vi har tidligere testet højtalere som Wonderboom og Boom fra Ultimate Ears og fremhævet dem som nogle, der leverer mere lyd, end størrelsen – og prisen – antyder.

MuVo Play er i samme boldgade, men her er prisen endnu mere attraktiv – i skrivende stund kan en højtaler købes for under 300 kr. – og man får valuta for pengene.

Annonce

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Deler vandene

Designet på MuVo Play vil nok dele vandene, lige som højtaleren i øvrigt også selv kan gøre helt bogstaveligt med en IPX7-certificering, der gør den vandtæt ned til en meter. MuVo Play er udført i hård plastik i forskellige farver og på størrelse med en sodavandsdåse. Der er en strop, så man kan hænge højtaleren og de nødvendige små knapper til at styre lydstyrke, afspilning og tænd/sluk.

Personligt er designet ikke lige min kop te – her er jeg nok mere til stofoverfladen på Wonderboom 2. Men Wonderboom 2 koster også mere end det dobbelte, og MuVo Play spiller altså mere end halvt så godt. Du får med andre ord mere lyd for pengene med MuVo Play – faktisk mere end med nogen anden bluetooth-højtaler, jeg har testet.

Bedst i stereo

Lyden er, som man kan forvente af en højtaler på den størrelse; den er god nok til et skrivebord, et bad eller en udflugt, men ikke et alternativ til en permanent installation på et værelse eller i en stue. Billedet ændrer sig dog en smule, hvis man slutter to MuVo Play sammen for stereo, for så bliver lyden markant bedre og de kan godt spille et mindre værelse op.

Det er let at forbinde via bluetooth 5.0 til, men det drillede en smule at parre to højtalere til stereo med MuVo Play - det er gjort nemmere med fx Wonderboom 2. Den lille højtaler vejer kun 360 gram, kan spille i ca. 10 timer og lader med et medfølgende USB-C-kabel.

MuVo Play er en af de billigste bluetooth-højtalere, vi har testet, men også den, hvor du får mest lyd for pengene. Er budgettet stramt, så er MuVo Play oplagt at prøve.

Pris og tilgængelighed: MuVo Play kan købes online og i butikker for 349 kr., er set til 273 kr.

Der er de gængse knapper på selve MuVo Play og derudover et AUX-stik og USB-C-ladestik. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Lyt her: Bisonmanden brød sammen - jeg er ikke kommet ovenpå endnu

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce