Annonce
Randers

Mysterium: Ild i selve brandalarmen på psykiatrisk afdeling

Arkivfoto: Kim Rune Jessen
Beredskabet rykkede lørdag aften ud til noget, som beredskabsinspektøren aldrig i sit liv har set før - ild i selve den automatiske brandmelder.
Annonce

Randers: Det er lidt af et mysterium, at der kan gå ild i den anordning, der skal alarmere om brand. Men det gjorde der lørdag aften klokken 18.02 i en automatisk brandalarm i en lejlighed på psykiatrisk afdeling på Dronningborg Boulevard i Randers.

Dagen efter er der stadig mistro at ane i stemmen på beredskabsinspektør Christian Nøddelund, Beredskab og Sikkerhed Randers, når han fortæller om sagen:

- Ja, man tror jo ikke sine egne øjne. Jeg har aldrig i min tid i beredskabet oplevet noget lignende, og jeg troede faktisk ikke det kunne lade sig gøre, da sådan nogle alarmer kører på 12 volt, siger Christian Nøddelund.

Han fortæller, at alarmen sad i et badeværelse og at lejligheden var tom, da branden begyndte, fordi alle på afdelingen var henne for at spise til aften.

- Og hvis man forestiller sig teoretisk, at det skulle være gjort med vilje, altså hvis man holder en lighter op til alarmen, så vil den jo melde brand med det samme, og det har den ikke gjort. Så det må jo være en teknisk fejl, siger beredskabsinspektøren, der orienterede Østjyllands Politi om sagen.

Hos Østjyllands Politi oplyser vagtchef, politikommissær Lars Bisgaard, at der formentlig ikke gøres mere ved den lille brand.

- Det er jo en elektrisk installation, så der kan gå ild i den ved en fejl, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Kampen minut for minut: Flere pragtmål sendte Randers FC foran - men Hobro pressede i intens kamp

Annonce