Annonce
Randers

Mystik omkring Stram Kurs-ledelse i Østjylland: Leder tavs om ny bestyrelse

Kathrine Krogh Hoffmann er valgt som ny storkredsleder for partiet Stram Kurs Østjylland. Privatfoto
Ni-ti personer mødte op et hemmeligt sted i fredags, i et af Rasmus Paludans huse, og stiftede Stram Kurs Østjyllands Storkreds. Den nyvalgte leder vil ikke oplyse, hvem bestyrelsen består af, idet de ikke alle er interesserede i at få deres navne offentliggjort, siger storkredsleder Kathrine Krogh Hoffmann.

Randers: Der er en del hemmelighedskræmmeri fra den nystiftede Stram Kurs Østjyllands Storkreds, der så dagens lys i fredags. 34-årige Kathrine Krogh Hoffmann fra Randers er valgt som storkredsleder, og Jens Tirsvad Nielsen fra Hedensted er blevet vicestorkredsleder. Men hvem resten af den syv mand store bestyrelse og dens to suppleanter er, vil Kathrine Krogh Hoffmann ikke oplyse.

- Jeg tror ikke, at alle er interesseret i, at det bliver offentligt kendt, siger hun.

Hun fortæller, at det efter hendes mening kan koste en pris at stå frem med, at man er medlem af Stram Kurs.

- Jeg har da selv gjort mig overvejelser og forberedt mig mentalt på, at det kan koste noget. Man er ekstra udsat, når man melder ud, at man er med i Stram Kurs, siger Kathrine Krogh Hoffmann, der dog mener, at hendes familie, venner og bekendte nok ikke bliver overraskede over hendes holdninger.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil den nye storkredsleder heller ikke oplyse, hvor stiftelsesmødet blev holdt henne.

- Det var ikke et offentligt sted, men i privat regi. Et af Rasmus Paludans huse, og jeg vil ikke fortælle hvor, for det kan give ham problemer, siger Kathrine Krogh Hoffmann.

Hun har boet i Randers i halvandet år, er diakon og har en kandidat i diakoni.

- Jeg er en rigtig diakonipige, er kristen og vil rigtig gerne arbejde for at få genrejst kristne værdier i Danmark. Jeg mener også, at Danmark er for danskere, her ligger jeg helt på linje med Stram Kurs's politik, siger Kathrine Krogh Hoffmann, der også er af den opfattelse, at islam er farlig.

- Ét er, at det er en død bog, men når det praktiseres i virkeligheden, så har vi balladen. Og jeg mener, at de, der ikke forstår islam, heller ikke har forstået, at der bør gøres noget. Forstår man ikke problemet, kan man heller ikke komme med løsninger, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ekstraordinær og rørende hjælpsomhed fra vennepar: Kørte 800 kilometer for at hjælpe ægtepar hjem i karantæne

Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Annonce