Annonce
Østjylland

Mystisk frieri på mark opdaget på luftfoto: 'Hej skat. Vil du gifte dig med mig?'

Man skal se godt efter. Men midt på denne mark er der skrevet en kærlig – og særlig – besked i et hjerte.
En ukendt person har med kæmpestore bogstaver friet til sin kæreste på en temmelig original måde. Nu melder spørgsmålet sig: Hvem står bag?

For de fleste er det i sig selv temmelig grænseoverskridende at sætte sig på knæ foran sit livs store kærlighed, tage en forlovelsesring frem og derefter spørge, om han eller hun vil giftes.

Og så er der andre, der tager frieriet til helt nye højder. Bogstaveligt talt. Det fremgår af en artikel hos TV 2 Østjylland.

På en mark midt på Djursland har en person med kæmpestore bogstaver skrevet "Hej skat. Vil du gifte dig med mig?" Teksten var omgivet af et stort hjerte.

Annonce

Den mærkværdige måde at fri til sin kæreste på blev opdaget af Ernst Poulsen, der løbende studerer kort af mange forskellige slags.

Han besøgte onsdag aften websitet Open Street Map, hvor han kiggede på et kort over et landbrugsområde midt på Djursland. Pludselig faldt han over beskeden, som var skrevet i græsset eller kornet på marken.

- Jeg har tidligere set, at der er nogen, der har gjort sig umage med at tegne mønstre i markerne. Den slags er utrolig flot fra luften. Men jeg må indrømme, at jeg aldrig har set nogen, der friede på den måde, fortæller Ernst Poulsen med et grin, da TV 2 Østjylland fanger ham på telefonen.

Ernst Poulsen vurderer, at bogstaverne hver især er omkring 10 meter høje. Den uventede opdagelse gjorde ham med det samme nysgerrig:

- Hvem har skrevet beskeden? Er den skrevet for sjov, eller er det rent faktisk et forsøg på at få sin udkårne til at sige til at blive gift? Og i så fald: Sagde hun ja?

- Og derudover er der jo det rent praktiske: Hvordan er det foregået? Den slags er jo vanskeligt at se fra jorden, så måske har frieren inviteret sin kæreste med på en flyvetur?

Ernst Poulsen arbejder til daglig som freelancejournalist med speciale indenfor teknologi. Hans interesse for kort bunder blandt andet i, at han er orienteringsløber.

Han anvender ofte websitet Open Street Map, der med Ernst Poulsens ord et slags Wikipedia for kort.

Marken, hvor bogstaverne er skrevet, ligger i nærheden af Limevej på det vestlige Djursland – cirka 15 kilometer fra Randers. Luftfotoet er formentlig taget i perioden mellem marts 2020 og april 2021.

Ernst Poulsen formodning er, at budskabet på marken er skrevet i det tidlige forår 2021 – altså for mindre end et år siden.

https://www.tv2ostjylland.dk/norddjurs/mystisk-frieri-paa-mark-hej-skat-vil-du-gifte-dig-med-mig

Annonce
Randers For abonnenter

Forrygende travlt trods corona: Ny-ombygget restaurant i Randers har masser at lave

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

For 100 år siden vogtede det Niels Ebbesen - nu er det forvist til at ruste i en park: Læsertip om udsigtspunkt afslører mystisk skæbne

Randers For abonnenter

Endnu en myndighed kritiserer specialtilbud: Rod i instrukser, journaler og medicinhåndtering er til fare for patienternes sikkerhed

Randers

Nu kan du snart stå i kø i tørvejr, når du testes - uanset hvordan vejret i øvrigt er

Randers FC For abonnenter

Uvisheden om Randers FC-trænerens fremtid kan ikke blive hængende i luften: Det er tid til afklaring

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Randers For abonnenter

De kan ikke gå - men de kan løbe: Sanne troede ikke, det var en sport for hende, men på under et år kom hun på landsholdet

Alarm 112

27-årig mands mulige mål afsløret i retten: Idrætsskole i landsby syd for Hobro var en af hans 'fantasier'

Sport

Flyvespark sendte Yasmins eventyr til tælling, men Randers-talentet vader i succes, slås på lige fod med drengene og har opfyldt sin store drøm

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Randers

Mandagshøjvande kom i vejen for Pers bådprojekt: Nu håber han, at utæt port bliver lappet, før det for alvor bliver vildt

Randers For abonnenter

De er ikke i gang med at rive det ned - tværtimod: Helt nyt liv på vej i det tidligere Provinsforlaget på Århusvej

Randers

Alvorlige anklager, falske profiler og hundredvis af mails: Svend Brinkmann åbner op om flere års forfølgelse

Annonce