Annonce
Randers

Når arbejdet går under huden

Tatovør Elena Mukhamedova havde rødglødende travlt i lørdags. I alt 15 medarbejdere har takket ja til at få en tatovering med Randers Regnskovs logo. Her er Kevin Bach under nålen. Foto: Ole Jakobsen

Chefen i Randers Regnskov ville give en tatovering af virksomhedens logo til medarbejderne, hvis de ville have. Gæt, hvor mange der tog imod.

Når man er stolt af at være en af medarbejderne under de tre kupler i Randers Regnskov, så skal man da reklamere med det. Og gerne lidt permanent.

Det gjorde næsten ikke ondt, og direktøren var hele tiden parat til at holde medarbejderne i hånden, hvis de fik behov. Tonen var som sædvanligt drillende og der blev hygget maksimalt på tatoveringsdagen. Foto: Ole Jakobsen

Det er direktørens, Henrik Herolds, holdning, og han er også nødt til at have den, for gaven til ham fra medarbejderne, da han fyldte 50 år for nogle år siden, var netop en tatovering af regnskovs-logoet, placeret lige over hjertet.

Hvorfor har direktøren sin tatovering til at sidde lige over hjertet? Så han kan flashe den, lød svaret fra en af de kvindelige medarbejdere kvikt. Og han er ikke sen til at vise logoet frem. Foto: Ole Jakobsen

»Og så ved sæsonstarten i år kom jeg til at love, at jeg gerne vil give alle medarbejdere, der ville have det, en tatovering af Randers Regnskovs logo. Det var da nok sagt i kådhed og lidt i sjov, men så for et par dage siden bankede det på døren og en af medarbejderne kom ind for at høre, om jeg også havde ment det,« griner Henrik Herold.

Annonce
Skål i champagne og tillykke, blev der sagt, hver gang en medarbejder havde fået logoet præget i huden. Direktør Henrik Herold fik selv sin gamle tatovering shinet op. Foto: Ole Jakobsen

»Jeg svarede, at selvfølgelig gjorde jeg da det, hvorefter hun sagde: »Vi er altså 15, der gerne vil have en tatovering, så«, siger Henrik Herold.

Fra klokken 10 til klokken 16.30 var tatovøren hyret i lørdags. Og der mangler stadig fem tatoveringer. Foto: Ole Jakobsen

»Og det skal da ikke være en hemmelighed, at det gør mig stolt. Rigtig stolt,« siger Henrik Herold, der fluks hyrede en tatovør for at smede, mens jernet er varmt, om man så kan sige i den her sammenhæng.

Lørdag, hele dagen, fra klokken 10 til klokken 16.30, havde den russiske tatovør Elena Mukhamedova, der har boet i Randers i 15 år, så travlt med at præge de tre kupler, om og om igen, i huden på medarbejderne.

Ti af de 15 logo-interesserede ansatte var troppet op, der var indkøbt champagne og lavet kaffe, og hyggesnakken gik mellem de, der skulle tatoveres, og de kolleger, der var mødt op som supportere og heppere i en af mandskabsbarakkerne ved Randers Regnskov.

De resterende fem medarbejdere, der har takket ja til evighedsreklamen, kommer den anden dag, for de var ramt af ferie og var udenlands.

Elene Mukhamedova var ikke træt af at tegne motivet så mange gange:

»Nej, det er da en spændende opgave. Og det har jeg altså aldrig prøvet før, at lave en tatovering så mange gange på så mange mennesker,« kom det fra hende.

Direktøren lagde ud med at sætte sig i den varme stol. For hans tatovering var efter fem år falmet og skulle lige shines op igen.

Derefter kom turen til Rikke Hansen, 29 år.

Det var hendes første tatovering overhovedet, så hun var lidt spændt.

»Og jeg får den for at have et evigt minde med herfra. Jeg skal til at sige farvel efter et vikariat og har bare været så glad for at være her,« siger Rikke Hansen.

Hun havde valgt at få de tre kupler på sin højre fod.

Kuplerne, der er designet af en kunstner, kunne fås printet på kroppen i to udgaver, en lille og en lidt større. Oprindeligt var logoet tegnet af direktøren selv, der har evner udi tegningens kunst, men han kreerede logoet, da der kun var to kupler.

»Dengang var det et ret stramt og stringent logo, men så fik vi en professionel til det, da den tredje kuppel kom til. Jeg synes, at det er et ret fint logo, enkelt og alligevel sigende. Og så er vi vel den eneste virksomhed i Randers, der har vores egen skyeline som logo,« siger Herold.

Kevin Bach på 23 år skulle have tatoveringen på højre skulderblad.

»Jeg synes, at det er en god måde at vise fælleskabet på. Vi er sammen om det her, og jeg er stolt af at være en del af det,« siger den unge mand, der i forvejen har masser af farvestrålende tatoveringer på kroppen.

Hanna Ravn på 24 år og Laura Kløve på 24 år var egentlig enige om at de ville tatoveres sammen. Men nu havde Hanna Ravn trukket sig.

»Jeg vil gerne have en tatovering her fra regnskoven, men vil lige have tænkt lidt mere over, hvad det skal være. Måske et af de dyr, der har betydet meget for mig,« siger hun, mens Laura Kløve, holder fast. Hun er i forvejen dekoreret for livet med blomster og et firben på ryggen, og vil også have sin datters fødselsdag og stjernetegn tatoveret engang.

Og sådan gik en lørdag i Randers Regnskov, hvor der arbejder op mod 125 m/k'er i dag, så hvis flere får lyst til at være med på logo-tatoveringen, kan Henrik Herold godt gå hen og få en ret stor udskrivning på tatoveringskontoen.

Annonce
Randers For abonnenter

Fra ruiner til nyt boligkvarter: Snart begynder udlejningen af de første boliger på Møllestensvej ved Gudenådalen

Danmark

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Afgående borgmesterkandidat vil ikke uddybe sit overraskende farvel til politik: - Jeg er sgu lidt kedelig

Randers FC For abonnenter

Randers FC jubler over talentsalg: - En god handel og et kæmpe skulderklap

Navne

Dødsfald: Farvel til en ærlig og driftig forretningsmand, der har tørret hænder på folk over hele verdenen

Randers FC

Familien har dobbelttjekket destinationen: Randers FC sælger talent til tysk topklub

Randers For abonnenter

Dyrt facebookopslag: Sur smiley og bøde på 7500 kroner til lokal helsekost-webshop

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Den pleje og omsorg, vi ansatte burde kunne give i ældreplejen, har vi ikke tid til at levere

Randers

Mulig afløser er klar: Tidligere godsdirektør melder sig som ny spidskandidat for Venstre

Danmark

Få overblikket: Her er uddannelserne med det højeste snit

Navne For abonnenter

Sammenlægning har lettet arbejdet

Leder For abonnenter

Amtsavisen mener: Syg forklaring fra Brøns rammer os alle

Randers

Færdselssager fra døgnrapporten: Flere uheld og narkokørsel

Annonce