Annonce
Debat

Når forvaltningen i Randers Kommune smider guld på gaden

Læserbrev: Forvaltningens forulempelse og mobning af Jørgen Schirmer Nielsen de senere år samt forvaltningsfarcen i forbindelse med det uigennemtænkte og nu kuldsejlede forslag om at flytte Jørgen Schirmers arbejdsplads Læringscenter Randers/Skolernes Udviklingscenter bliver behandlet på byrådsmødet mandag 26. april 2021 - opfordrer alle Jørgens mange venner lokalt og nationalt til at følge debatten på byrådsmødet.

At Jørgen Schirmer - der om nogen har keret sig om højnelse af kvaliteten i det lokale skolevæsen - er blevet gået af børn- og skoleforvaltningen, kan alene betragtes som udslag af forvaltningens utryghed ved ansatte med velovervejede pædagogiske holdninger med trang til kvalitet i folkeskolens hverdag til gavn for ansatte, børn og forældre.

Og det er svineri med skatteydernes midler at betale dyre aftrædelsesordninger til velkvalificeret personale alene med det formål at undgå, at regnearkstænkningen bliver forstyrret af kvalificerede betragtninger om folkeskolernes pædagogiske indsats og opgave.

Annonce

Finder anledning til at citere afdøde skuespiller, tidligere direktør for Værket, Jens Okking, der for cirka 20 år siden udtalte om det kommunale system i Randers: "I deres ånders højtidssale er der så lavt til loftet, at selv dværge må gå foroverbøjet."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Skal byrådet have nyt navn? To partier er klar til at ændre titlen på Randers Byråd

Randers FC

Nedtælling til pokalfinale: Husk at følge med, når vi går live med Ralf Pedersen

Annonce