Annonce
Randers

Nørregade 7 genåbner: Kom og bliv låst inde

Locked Escape Room Randers holder åbningsreception torsdag 1. august. Foto: Annelene Petersen
Firmaet Locked Escape Room Randers holder åbningsreception torsdag 1. august i Amtsavisens gamle, historiske lokaler. Derefter er huset klar til at byde på tre forskellige escape rooms-opgaver, nemlig sabotage, kidnapped og crime scene.

Randers: Locked Escape Room Randers inviterer torsdag 1. august til åbningsreception i Nørregade 7, hvor Randers Amtsavis har holdt til i 195 år.

Nu står den ikke på nyheder, baggrund og perspektiv-artikler, men på samarbejde, gådeløsninger og spænding. For der er flyttet en fængslende begivenhed ind i de fredede bygninger, der er fyldt med kringelkroge og gode gemmesteder.

Der bydes på tre forskellige scenarier, når firmaer og grupper får lov at prøve kræfter med legen at blive låst inde og så selv finde ud igen.

Sabotage hedder den ene: Oplægget er, at året er 1943. Du og din frihedskæmpergruppe er fængslet af den tyske værnemagt. Jeres opgave er at undslippe fængslet og derefter indhente viden om tyske militærposter i og omkring Randers. Disse oplysninger skal videregives til jeres engelske allierede således, at de kan bombe de militære mål, som I udpeger. Opgaven har en sværhedsgrad på 70 procent, en scare factor på 50 procent, og den kræver teamwork på 70 procent.

Kidnapped hedder den anden: Her vågner du op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt, rødt lys spreder sig i det lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager, at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter - spillet er i gang og kampen for overlevelse starter. Opgaven har en sværhedsgrad på 70 procent, en scare factor på 90 procent, og den kræver teamwork på 70 procent.

Crime Scene hedder den tredje: Politiet har i denne uge modtaget en anmeldelse vedrørende et muligt kvindeskrig samt mistænkelig aktivitet ved en nedlagt lægeklinik i Randers centrum. Da politiet i øjeblikket efterforsker forsvindingen af en ung kvinde, har denne anmeldelse vakt særlig interesse. Jeres opgave er at foretage en ransagning af den nedlagte lægeklinik. Opgaven har en sværhedsgrad på 80 procent, en scare factor på 70 procent, og den kræver teamwork på 60 procent.

Annonce

Åbningstider i Locked Escape Room Randers

Åbningstiderne i Locked Escape Room Randers i Nørregade 7, er:

Mandag: Efter aftale.

Tirsdag: Efter aftale.

Onsdag: Efter aftale.

Torsdag: 15-21.

Fredag: 13.30-21.

Lørdag: 10.30-22.

Søndag: 12-18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce