Annonce
Østjylland

Naboer opdagede kabeltyve på byggeplads: Var på vej af sted med kabler for 60.000 kroner

Politiet fandt seks kabeltromler uden for hegnet. Arkivfoto: Iris

Tre mænd blev natten til mandag anholdt, fordi de havde været på tyvetogt på en byggeplads i Hammel.

Annonce

HAMMEL: Et par naboer sparede natten til mandag en byggeplads på Tagdækkervej i Hammel for en del penge i kabler. Klokken 2.33 ringede de nemlig til politiet, fordi de havde set et par mænd i arbejdstøj køre rundt i kvarteret i en varevogn og være meget interesserede i nogle af de andre adresser.

Den ene nabo forklarede, at han havde set mændene gennem sit vindue og var gået ud på vejen for at kigge efter dem. Her havde han se en anden nabo stå i sit vindue, og de to var blevet enige om at ringe efter politiet, inden de gik i retning af noget larm, der kom fra Tagdækkervej. Her overraskede de to mænd, som løb i hver deres retning.

Politiet kom til stedet kort tid efter, og på Anbækvej kom den ene af de to formodede gerningsmænd gående lige i armene på en kørende patrulje. Selvom den 39-årige spontant udbrød, at han ikke havde noget med varebilen at gøre, blev han alligevel anholdt og sigtet for tyveri. I nærheden af ham fandt betjentene desuden en knallert med trailer, der blandt andet indeholdt et koben, en boltsaks og elefanthue.

To andre mænd blev også anholdt, og det viste sig, at de tre mænd havde været på udkig efter kobberkabler fra en byggeplads i nærheden. Politiet fandt nemlig seks kabelruller uden for hegnet, og de tre mænd blev derfor sigtet for at have stjålet rullerne, som havde en værdi af cirka 60.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Annonce