Annonce
Randers

Narkohandler ville sælge hash til den værst tænkelige kunde

En 30-årig mand ville sælge hash via Snapchat - han forsøgte at sælge til en betjent, og det var i sagens natur ikke så fikst. Arkivfoto: Eric Thayer/Ritzau Scanpix

Randers: For en narkohandler må den værst tænkelige kunde være en betjent. Ikke desto mindre var det, hvem en 30-årig mand fra Randers lavede en handelsaftale med en dag i januar.

Salget var blevet planlagt via mobil-applikationen Snapchat, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at den 30-årige nu er blevet dømt i retten i Randers.

7. januar mødte den 30-årige sammen med en anden mand op et sted i Randers NØ, fordi de var overbevist om, at de havde en aftale med en hash-køber.

Det var dog ikke tilfældet, for i stedet for en køber dukkede politikredsens specialpatrulje, og de to mænd blev anholdt.

Annonce

Gjorde gode fund

Således tog det under to måneder at få den 30-årige sælger dømt, og anklager Jakob Beyer er ikke i tvivl om årsagen.

- Det er blandt andet på baggrund af effektivt politiarbejde, at den 30-årige mindre end to måneder efter sin anholdelse blev dømt i sagen. Jeg er tilfreds med dommen, der afspejler, at retten ser med alvor på besiddelse af narko, særligt når det sker med henblik på videreoverdragelse, siger senioranklageren.

Med sig, da han blev anholdt, havde den nu dømte nogle salgsposer med små mængder ulovlige stoffer og en mobiltelefon med en åben Snapchat-konto, der er blevet brugt til at afsætte narkoen.

Annonce

Mindst et kilo

Ved en efterfølgende ransagning af mandens lejlighed i Randers midtby fandt politiet en del salgsposer med kokain og hash, nogle tusinde kroner i kontanter, en digitalvægt og et narkoregnskab.

Ud fra narkofundet, salgsposerne og regnskabet blev det vurderet, at den 30-årige havde været i besiddelse af minimum 100 gram kokain og minimum et kilo hash, som både skulle bruges til videresalg og eget forbrug.

Dagen efter anholdelsen blev den 30-årige varetægtsfængslet, og det har han været indtil onsdag, hvor dommen faldt.

Han er blevet idømt 10 måneders ubetinget fængsel. Den 30-årige erkendte og ankede ikke dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Randers FC For abonnenter

Næsten uanset, hvor Thomasberg kigger hen, kan han se folk, der leverer varen

Annonce