Annonce
112

Narkopåvirket bilist uden kørekort forsøgte at flygte: Klarede kun 20 minutter i frihed

Arkivfoto: Michael Bager
En patrulje fra Østjyllands Politi fik mandag formiddag øje på en bil, som de gerne ville undersøge nærmere. Men det var bilens fører ikke helt så interesseret i.
Annonce

Hadsten: En 34-årig mand er blevet sigtet for narkokørsel, for kørsel i frakendelsestiden, for kørsel i uindregistreret køretøj og for ikke at have tegnet forsikring efter at have været i kløerne på en patrulje fra Østjyllands Politi.

Manden blev spottet af patruljen mandag klokken 09.25, da han kom kørende i bil på Randersvej i Hadsten. Årsagen var, at bilens mærke ikke stemte overens med nummerpladen, som i øvrigt var afmeldt.

Betjentene ville derfor gerne tale med føreren af bilen og forsøgte at få ham til at standse. Men det var han tilsyneladende ikke interesseret i. Han kørte hurtigt op til en carport, hvor han parkerede bilen og herefter løb væk fra stedet. Patruljen rekvirerede derfor en hundepatrulje til at hjælpe med at gå spor efter den forsvundne mand.

Annonce

En speget forklaring

Hundepatruljen kom hurtigt til stedet, og takket være en vaks borger blev den peget i retning af mandens flugtrute. Og ganske kort tid efter - klokken 09.45 - var den 34-årige mand blevet anholdt.

Han forklarede betjentene, at han var løbet fra stedet, fordi han ikke havde noget kørekort og formentlig også var narkopåvirket. Derfor blev han mødt af de fire førnævnte sigtelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Dét lærte vi af sejren mod Esbjerg: Sløjt fremmøde, minutter til glemmebogen og et taktisk svinkeærinde

Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Annonce