Annonce
Erhverv

Natursten-leverandøren Zurface A/S med hovedsæde i Randers har fået ny direktør

Jesper Madsen er ny direktør for Danmarks største producent og leverandør af naturstensprodukter, Zurface A/S. Foto: Lars Møller
Jesper Madsen er ny administrerende direktør for Zurface A/S, som er landets største leverandør af natursten, og som har hovedkontor i Randers. Madsens opgave bliver at sikre virksomhedens bidrag til en bæredygtig udvikling i byggeriet.

Randers: Fremtidens byggeri skal være mere bæredygtigt, og den udvikling skal natursten fra Randers-virksomheden Zurface A/S være med til at sikre. Til at stå i spidsen for det projekt har virksomheden netop ansat Jesper Madsen som ny administrerende direktør.

- Når vi taler bæredygtighed, er natursten et unikt produkt, fordi det er skabt af naturen og samtidig er uorganisk. På den måde skiller natursten sig ud fra alle andre produkter, der typisk er fremstillet og sammensat af forskellige materialer og komponenter. Derfor har natursten et stort potentiale, når vi taler bæredygtige løsninger til byggeriet i den grønne omstilling, siger Jesper Madsen.

15 års erfaring

Når det gælder samhandel med byggebranchen, er den nye direktør ingen novice. Med i bagagen har han 15 års erfaring med salg til branchen både på det danske og flere udenlandske markeder, og han ser frem til at lede den fortsatte udvikling af Zurface med særlig fokus på bæredygtighed og FNs 17 verdensmål.


Tidligere blev mange brosten knust, når der blev etableret nye belægninger. I dag får de i større og større omfang et nyt liv som et solidt underlag i nye rammer. Det er et område, vi hele tiden skal optimere og blive endnu stærkere på.

Jesper Madsen, administrerende direktør, Zurface A/S


- Allerede nu arbejder Zurface med bæredygtighed i processerne fra brydningen af granit i egne brud, i forarbejdningen af stenene og ikke mindst i genanvendelse af eksempelvis brosten med en levetid på flere hundrede år.

- Tidligere blev mange brosten knust, når der blev etableret nye belægninger. I dag får de i større og større omfang et nyt liv som et solidt underlag i nye rammer. Det er et område, vi hele tiden skal optimere og blive endnu stærkere på, siger Jesper Madsen.

Annonce

Brydning og genbrug

Som den eneste leverandør på det danske marked bryder Zurface A/S selv granit på Bornholm. Det sker ifølge virksomheden på den mest skånsomme måde med nøje planlægning og effektive sprængningsmetoder, der har til formål at udnytte naturressourcerne bedst muligt og opnå en 100 procent udnyttelse af materialerne med mindst muligt spild og miljøbelastning.

Desuden opkøber og forarbejder Zurface også genbrugsmaterialer som brosten og andre sten til belægninger og genanvender dem i nye projekter.

- Efterspørgslen på genbrugsmaterialer er stigende, og interessen forventer vi kun vil stige fremadrettet, siger Jesper Madsen.

Annonce
Randers For abonnenter

DFs byrådsmedlem vil ikke vaccineres mod covid-19: - Jeg er for ung til at agere forsøgsperson og vil ikke lade mig presse til at blive stukket

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Jyske Bank er tæt på at være klar til at rykke ind i sit nye, bæredygtige randersdomicil

Randers FC For abonnenter

Timing, ambitionsniveau og erstatninger? Søren Pedersen går i dybden med profilsalg

Randers

Corona-tiden har været god for Lillebjørn

Randers For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Randers

Alarm 112

Kedelig stigning i trafikken: Flere forsøgte at liste branderten hjem

Sport For abonnenter

Roser, nyopdagelse og oplagte punkter at forbedre: Ole Bitsch evaluerer testsejren mod Horsens

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Se rørende video af Eriksens gensyn med holdkammeraterne i Inter

Randers

Borgmesterløfte: Plan for parkering er lige på trapperne - men ikke alle kan få en p-plads lige uden for døren

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Randers FC

Officielt: Randers FC sælger Greve

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: Randers HK trak fra Horsens til sidst

Randers FC

Medie: Mathias Greve er til lægetjek i anden Superliga-klub

Annonce