x
Annonce
Randers FC

Før coronaramt kamp: Randers FC mangler både tilskuere og angribere

Marvin Egho og Alhaji Kamara kommer ikke til at lave jubelscener mod FC Midtjylland. Angriberne er ude af opgøret med karantæne. Arkivfoto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Både Marvin Egho og Alhaji Kamara har karantæne mod FC Midtjylland, hvor også tilskuere er sat i tribunekarantæne på grund af frygten for coronavirus.

Randers: Frygten for coronavirus har ført til lukkede døre på samtlige Superligastadions, men det er ikke blot opbakningen, som Randers FC er ramt af før søndagens opgør mod det suveræne førerhold fra FC Midtjylland.

Marvin Egho og Alhaji Kamara er henvist til skammekrogen. Sidstnævnte har trukket karantænedagen med ind i Superligaen fra sit røde kort mod Viby i pokalturneringen, fordi randrusianerne ikke kom videre fra kvartfinalen.

Fraværet af de to frontløbere giver anledning til at spekulere i Randers FC's startellever og formation.

Benjamin Stokke kan være en mulighed, men han ligner ikke en mand, som er med i trænerteamets overvejelser.

Den åbne plads i angrebet kan også tilfalde unge Kasper Høgh, men avisens bud er, at cheftræner Thomas Thomasberg ændrer en smule formation fra sin vanlige 4-4-2.

Han har tidligere benyttet sig af 4-3-3 mod FC Midtjylland, men mest sandsynligt er det, at han bringer Vito Hammershøy-Mistrati ind som hængende angriber lige bag ved Emil Riis i en 4-5-1 formation. Den løsning har han brugt undervejs i kampene de seneste uger, og det vil også polstre midtbanen, som bliver udfordret mod gæsternes 4-2-3-1-formation.

Cheftræneren kan glæde sig over, at Mikkel Kallesøe igen er til rådighed, men fredag eftermiddag var der til gengæld tvivl om André Rømer, der udgik med en skade i ryggen i torsdagen pokalkamp mod Sønderjyske.

Både André Rømer, Jesper Lauridsen, Vito Hammershøy-Mistrati og Thomas Thomasberg har en fortid i FC Midtjylland, men et kig i historiebøgerne indikerer ikke ligefrem, at de får håneretten mod deres gamle klub.

Seneste Randers FC-sejr mod de midtjyske ulve ligger tilbage i 2012, hvor Jonas Kamper og Ronnie Schwartz sikrede en 2-1-sejr. Sidstnævnte kan meget vel få en hovedrolle igen søndag aften.

Ronnie Schwartz, i fodboldkredse bedst kendt som plaffeministeren, skiftede i vinterens transfervindue til FC Midtjylland, og han har scoret i de seneste to Superligaopgør.

Positivt er det, at også gæsterne må undvære en profil til opgøret. Anfører Erik Sviatchenko har samlet gule kort sammen til en karantænedag, og muligvis må midtjyderne også må undvære Mikael Anderson, der ikke var med senest mod Sønderjyske.

FC Midtjylland-anførerens fravær kan måske slå sprækker i holdets defensiv, som stadig ikke har lukket mål ind i foråret. Jesper Hansen har holdt buret rent mod Lyngby, Hobro og Sønderjyske.

Kampens dommer er Mads-Kristoffer Kristoffersen. Han dømte senest Randers FC mod Sønderjyske i starten af december, hvor randrusianerne vandt 3-0 i Superligaen.

Amtsavisens bud på Randers FC's startopstilling mod FC Midtjylland. Kampen fløjtes i gang klokken 20.00 og kan ses på TV3 Sport.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

31-årig havde hash i underbukserne

Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Annonce