Annonce
Randers FC

Navne og noter før Randers FC-OB: Speciel kamp venter Mathias Greve

Mathias Greve kan få sin debut for Randers FC mod OB, som har han spillet for, siden han var tolv år. Arkivfoto: Annelene Petersen
To spillere kan få debut for Randers FC mod OB, hvor kampen dømmes af en dommer, der fik sin debut i Superligaen i netop en Randers FC-kamp.

To spillere kan få deres officielle debut for Randers FC i opgøret mod OB. Det er Mathias Greve og Jesper Lauridsen, der er hentet ind som erstatninger for Kevin Conboy og Saba Lobjanidze, som forlod Randers FC i vinterens transfervindue.

For Mathias Greve bliver det en speciel oplevelse at møde OB, som han skiftede fra i vinter. Mathias Greve kom til OB fra Langeskov allerede som 12-årig og blev rykket op i førsteholdstruppen i 2014. Han nåede 151 kampe, tolv mål og tolv assist for OB.

Cheftræner Thomas Thomasberg har udtaget 19 spillere til kampen mod OB. Det betyder, at én skal sorteres fra inden kampstart. Det kunne meget vel være Simon Graves eller Mathias Nielsen, da der næppe er brug for to midtstoppere på bænken. Avisens bud er, at de øvrige seks på bænken bliver Jonas Dakir, Jesper Lauridsen, Vito Hammershøy-Mistrati, Mathias Greve, Kasper Høgh og Alhaji Kamara.

Fodboldlinjen i Randers løb med Danskernes Idrætspris ved DR’s store show Sport 2019, der blev afholdt i januar. Med prisen følger en check på 100.000 kroner, som vil blive overrakt i forbindelse med kampen mellem Randers FC og OB.

Kampen mod Randers FC kan byde på OB-debut for angriberen Mart Lieder, der skiftede fra Sønderjyske i vinterens transfervindue. Han var ikke med i OB's nederlag mod Brøndby i forårspremieren.

OB kommer til Randers uden Moses Opondo og Jens Jakob Thomassen. Holdet må desuden undvære Oliver Lund, der har karantæne efter at være blevet vist ud mod Brøndby.

Kampens dommer er Aydin Uslu. Det bliver anden gang i karrieren, at han skal dømme en Randers FC-kamp. Den første var i august sidste år, hvor han fik sin debut i Superligaen i kampen mellem Randers FC og FC Nordsjælland, der endte med en sejr til Randers FC på 3-1.

På hjemmebane har Randers FC et solidt tag i OB. Af de seneste tolv hjemmekampe mod fynboerne har Randers FC blot tabt en enkelt. I den seneste kamp i Randers mellem de to hold vandt Randers FC 1-0 på mål af André Rømer. Det var i juli sidste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce