Annonce
Randers FC

Navne og noter før Randers FC-Sønderjyske: Angriber ude for første gang i sæsonen

Emil Riis. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Navne og noter før søndagens opgør i Superligaen mellem Randers FC og Sønderjyske.
Annonce

Der er kun to spillere, som indtil videre har fået spilletid i alle kampe i Superligaen for Randers FC i denne sæson. Det er Marvin Egho og Emil Riis. Erik Marxen, Björn Kopplin, Mikkel Kallesøe, Vito Hammershøy-Mistrati og Frederik Lauenborg har fået spilletid i 16 af 17 kampe.

Mod Sønderjyske misser Emil Riis dermed for første gang i sæsonen en Superligakamp. Han er ude med karantæne. Dermed kommer angrebsduoen formentlig til at hedde Marvin Egho og Alhaji Kamara. Men netop Kamara og Egho står også til karantæne ved næste gule kort. For Eghos vedkommende er det dog kun, hvis den næste advarsel bliver takseret i den groveste kategori.

Hvis Saba Lobjanidze får spilletid mod Sønderjyske, bliver det første gang i næsten to måneder, at han kommer i aktion i Superligaen. Den georgiske landsholdsspiller var senest med i sejren på 2-0 over AGF i begyndelsen af oktober. Alligevel er han mest scorende spiller for Randers FC i dette efterår sammen med Marvin Egho. Begge har scoret seks mål i Superligaen.

Det bliver ikke et Sønderjyske-hold i stærkeste opstilling, der gæster Cepheus Park Randers. Anfører Marc Pedersen er langtidsskadet, og derudover er der tvivl om sønderjydernes dygtige midtbanespiller, Mads Albæk. Han sad over i den seneste kamp mod Lyngby, der endte 2-2. Her spillede Sønderjyske i stedet med Victor Ekani på den defensive midtbane.

Kampens dommer er Mads Kristoffer-Kristoffersen, og det er ikke et godt varsel for Randers FC, hvis man kigger på statistikkerne. Af de seneste ni opgør med Mads Kristoffer-Kristoffersen som dommer har Randers FC blot vundet et enkelt. Det var Europa Playoff-opgøret på hjemmebane mod AGF i foråret, hvor Randers FC vandt 2-1 på scoringer af Björn Kopplin og Saba Lobjanidze. I denne sæson har Mads Kristoffer-Kristoffersen kun dømt en enkelt Randers FC-kamp. Det var hjemmekampen mod FC København i august, hvor Randers FC tabte 0-1 på et selvmål af Mathias Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce