Annonce
Randers HH

Nederlag på otte og 23 mål: Randers HH's talenter uden chance mod Mors

Mathias Olsen høster roser af trænerteamet for sin indsats i Randers HH's nederlag på 28-34 til HF Mors i U19-ligaen. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers HH's U19-træner, Nicklas Fast, kunne se flere positive takter trods nederlaget til HF Mors. Det havde cheftræneren for U17-holdet til gengæld svært ved efter et nederlag på 23 mål. Få målscorere og reaktioner fra kampene her.
Annonce

Randers: Begge talenthold i Randers HH fik i weekenden besøg af HF Mors, som både ligger i toppen i U17- og U19-rækken. Det fik randrusianerne at mærke i begge kampe.

Positive takter overskygger nyt nederlag

HF Mors er ubesejrede, og Randers HH har ikke prøvet at vinde endnu.

Det var udgangspunktet før de to hold tørnede sammen i U19-ligaen, og det var også tilfældet 60 minutter senere i Hornbækhallen.

Gæsterne var klart overlegne og vandt 34-28. Det var ikke nogen overraskelse taget i betragtning, at de for få måneder siden slog Randers HH 16-5 i en træningskamp af to gange tyve minutters varighed.

- Vi vidste godt, at det stadig ville blive tæt, selvom vi spillede op til vores bedste og de leverede deres ringeste. Der skulle virkelig meget til, før vi havde en chance, så på trods af nederlaget er der mange positive ting at tage med, siger Nicklas Fast, som stod i spidsen for Randers HH's U19-hold i weekenden, da Kim Johansen var til begravelse.

- Vi havde på forhånd snakket om vores indstilling, motivation, energi og hvordan vi hjælper hinanden. På alle de parametre var vi rigtig gode. Der var ikke en finger at sætte på udstrålingen, tilføjer assistenttræneren.

Det er tredje kamp i streg, at Randers HH tillader mere end 30 scoringer imod sig, men forsvaret kan ifølge Nicklas Fast ikke klandres for de mange scoringer.

Mellem 8-10 af HF Mors' mål kom nemlig i kontrafasen.

- Vi spillede en god angrebskamp, hvor især Mathias Olsen gjorde det godt. Vi fandt løsninger, som skabte gode chancer, når vi sørgede for at spille simpelt og tålmodigt. Der var bare perioder i begge halvlege, hvor vi blev for utålmodige, skød for tidligt og søgte dumme indspil til stregen, og så lå bolden nede i vores mål 3-4 sekunder senere, forklarer Nicklas Fast.

Kontramaskinen fik ekstra benzin, da den tidligere Randers HH-målmand, Viktor Warrer, spillede en god kamp for gæsterne.

- De udnyttede vores fejl og førte på et tidspunkt med ni mål i anden halvleg. Det fik vi sat en prop i, så vi undgik stryg mod et hold, som med al sandsynlighed kommer til at spille med om DM. Drengene kan derfor godt være stolte af præstationen, siger Nicklas Fast.

U19, ligaen

Randers HH - HF Mors 28-34 (12-18)

Randers: Mathias Olsen 8, Tobias Degn 5, Mathias Jessen 3, Martin Vemmelund 3, Magnus Vistoft 3, Mads Roed 3, Søren Enøe 1, Jeppe Varming 1, Sigurd Rasmussen 1.

Hårdt ramte talenter rundbarberet på eget gulv

Det var ikke en sjov dag på kontoret for Randers HH's U17-drenge, som i den grad fik ørerne i maskinen mod topholdet HF Mors/Skyum.

Eneste trøst var, at det var på hjemmebane, så der var ikke så langt hjem efter nederlaget på 14-37.

- Vi mødte et hold, der bare er bedre på samtlige parametre. I og med vi tabte med 19 mål til dem på Mors, var vi godt forberedt på det. Vi havde nok bare håbet, at vi kunne give dem lidt mere modstand på hjemmebane, men det lykkedes overhovedet ikke. Det er et nederlag, der er til at tage og føle på, siger Kasper Krogh, cheftræner for Randers HH.

Det var især i angrebet, at de grønne var i problemer.

- Med det samme vi brænder eller laver en fejl, ligger bolden nede i den anden ende. Mors er vanvittig dygtige til at straffe os. Det forplanter sig ned gennem holdet. Folk bliver nervøse for at lave fejl og tør ikke tage de chancer, der skal til. Man er nødt til at give slip, når man spiller mod så gode hold.

- De går op i et 3:3-forsvar, som vi aldrig får løst. Intet lykkes. Vi bliver hele tiden presset ud i skudsituationer, hvor det er svært at afslutte med god kvalitet. Det skal Mors have kredit for, siger Kasper Krogh.

Bedre blev det heller ikke af, at Lasse Drud måtte sidde ude 20-25 minutter undervejs efter at have fået en finger i øjet, mens højreback Christian Jensen udgik helt efter et slag på knæet.

Det udfordrede i den grad bredden, som i forvejen lider under, at Viktor Wolf og Mads Dahl er ude til efter nytår.

- Vi er ekstremt hårdt ramt lige nu af skader, men også mentalt. Det begynder at være et problem nu her. Vi ved godt, at Mors ikke er et hold, vi skal tage point fra, men alligevel er det hårdt at tabe så mange i streg og få så store nederlag. Der er noget rent selvtillidsmæssigt, som vi skal arbejde med, siger Kasper Krogh.

Randers HH ligger med to kampe tilbage sidst i puljen og har tabt de seneste tre opgør med 16 mål i snit.

U17, 1. division

Randers HH - HF Mors/Skyum 14-37 (6-22)

Randers: Lukas Trier 3, Alexander Evers 3, Bertram Christensen 3, Lasse Drud 2, Tore Asp Dahl 1, Kasper Mortensen 1, Mikkel Larsen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakter fra comebacksejren mod OB: To af profilerne strålede klarest i flot holdpræstation

Randers FC

Johnny Thomsen tvivler på flere kampe efter skade: Kan ikke undgå at blive rørt over hyldest

Annonce