Annonce
Debat

Nedlæggelse af rute 918X mellem Randers og Aarhus skal laves om

Læserbrev: Midttrafik har valgt at nedlægge X-bus 918 mellem Randers og Aarhus. Det gøres sammen med påstanden om omlægning af rute 118 som ”lynrute”. Det vil på nogle af turene give flere afgange, uden at det ændrer på, at passagerne fremover bliver nødt til at skulle med en tidligere bus for at nå på arbejde eller i skole. Jeg finder den længere transporttid for pendlerne dybt problematisk og absolut ikke acceptabelt. Det får en negativ betydning for folk, der bor i Randers og arbejder i Aarhus, og ikke mindst for vores studerende, som gerne skulle have både studenterliv og socialliv til at fungere.

I SF Randers støtter vi op om den igangsatte underskriftsindsamling. Vi ved dog, at underskrifter ikke er nok. Der skal et kraftigt politisk pres til. Vi vil, i fald vi opnår valg til regionen og Randers Byråd, gerne sætte os i spidsen for at få ændret denne ruteomlægning og få den tilbage på sporet. I fald der er noget, som skal bæres ind i de kommende budgetforhandlinger, vil vi i SF Randers også gerne gøre dette. Det er dog ikke ensbetydende med, at finansieringen så også findes.


Annonce

Der skal investeres i den kollektive trafik, ikke skæres på den.


Vi har en frygt for, det er letbanens kuldsejlede økonomi, der er skyld i, at Midttrafik skal finde besparelser.

I så tilfælde er det heller ikke acceptabelt.

I SF vil vi arbejde på tværs af hele regionen og for hele regionen for at samle de etablerede politiske partier i kampen for den kollektive trafik. Enten skal der tilføres ”nye” penge, ellers må man ganske simpelt forlange, at Århus Kommune løfter en større del af regningen for letbanen selv.

Hele denne her besparelse på busserne hænger slet ikke sammen med, at vi skal gøre den kollektive trafik til et stærkt alternativ til bilen.

Vi mener, der skal investeres i den kollektive trafik, ikke skæres på den.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Kunsttrappe og rullende trappe

Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce