Annonce
Sport

Coronanedtur i Randers FC: Stramninger rammer sæsonens to største kampe

Der var lagt op til fest med 4.000 randrusianere på stadion søndag mod AGF.  Men nu må der kun komme 500 ind. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Regeringens nye stramninger barberer med ét slag tilskuertallet til søndagens lokalopgør mod AGF ned fra 4.000 til 500 personer. Men også opgøret mod Brøndby bliver ramt, ligesom Randers HK må se tilskuerkapaciteten til deres hjemmekamp i Arena Randers i næste uge halveret.
Annonce

Fodbold: Regeringens beslutning om at stramme corona-restriktionerne  i Danmark rammer hårdt i Randers FC, der havde dækket stort op til søndagens hjemmekamp mod AGF.

Klubben havde solgt de 4.000 billetter, som var til rådighed til opgøret, men efter fredagens politiske opstramninger må Randers FC nu kun lukke 500 personer ind på stadion. Randers FC skal med andre ord barbere adgangen til kampen væk for 3.500 personer

Siden slutningen af juni har klubberne i Superligaen ellers haft en særordning, hvor de har haft lov at åbne for mere end end 500 personer. Men den ordning gælder ikke længere, hvilket sætter klubberne under voldsomt tidspres til spillerunden denne weekend.

- Vi synes selvfølgelig, at der er utroligt ærgerligt, men vi har respekt for, at det er det nødvendige for Danmarks sundhed og sikkerhed.

-Det er kritisk, at det gælder fra lørdag, hvor for eksempel FC Midtjylland skal spille. De har formentlig inviteret gæster til fuld kapacitet, siger Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, ifølge Ritzau.

Også Randers HK bliver ramt af de nye restriktioner.

Klubben stod klar til at markedsføre, at der måtte lukkes 1.000 tilskuere ind til hjemmekampen mod Ajax København i Arena Randers onsdag i næste uge.

Men nu er klubben tilbage ved udgangspunktet om maksimalt 500 tilskuere på lægterne.

De strammere regler træder i kraft lørdag middag og gælder til og med 4. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce