Annonce
Østjylland

Netto udvider: Nu får Hadsten ny butik

Netto-skiltet kommer nu også til at hænge i Hadsten. Foto: Scanpix
Salling Group bygger ny butik i Hadsten. Det glæder forretningslivet.
Annonce

HADSTEN: Hadsten får også sin egen Netto.

Salling Group har købt sokkelgrunden på hjørnet af Vesselbjergvej og Skanderborgvej midt i Hadsten, hvor selskabet vil opføre en ny Netto-butik, skriver Favrskov Kommune i en pressemeddelelse.

Med salget af grunden og det kommende byggeri bliver der for alvor sat gang i midtbyplanen for Hadsten, hvor der er stor fokus på fornyelse og fortætning af boligmassen, lyder det fra borgmester Nils Borring (S)

- Med etableringen af en ny Netto-butik ved Sundhedshuset i Hadsten opnår vi en bedre balance i placeringen af dagligvarebutikker i byen. Samtidig er det vores vurdering, at den nye dagligvarebutik vil bidrage til at sætte endnu mere fart på etableringen af nye etageboliger langs Vesselbjergvej og Kirkevej i Hadsten. Den nye butik vil på længere sigt også kunne bidrage til at løfte hele området omkring det tidligere Hadsten Center og nuværende Sundhedshus i Hadsten, siger Niels Borring.

Dagligvarebutikken bliver placeret på den nuværende parkeringsplads ned mod Vestjysk Bank på en 1.200 kvadratmeter grund. Hele parkeringsarealet omkring den nye butik og Sundhedshuset Hadsten bliver moderniseret og renoveret, så der bliver mere end 130 parkeringspladser i området. Den opgave vil primært blive udført af Favrskov Kommune.

Annonce

Nem adgang for kunderne

Salling Group har gennem længere tid været på udkig efter en ny placering til Netto i Hadsten, lyder det fra Klaus Bugge Andersen, seniorprojektchef i Salling Group:

- Den nye placering har alt, hvad vi har ledt efter: Nem adgang for vores kunder, gode parkeringsmuligheder og en stærk synergi mellem øvrige lokale funktioner så som apotek, fitness, bager mv. Vores mange loyale kunder lokalt fortjener helt sikkert en bedre og flottere butik, siger Klaus Bugge Andersen.

- Den nye butik på 1.200 m2 giver os mulighed for at skabe de rigtige rammer for etablering af vores bud på fremtidens discountbutik i form af vores nyeste koncept Netto 3.0. Her vil kunderne opleve en markant større frugt- og grøntafdeling, stort udvalg af conveniencevarer og generelt en enkel og overskuelig butik. En butik, som kunderne godt kan begynde at glæde sig til.


Jeg glæder mig rigtig meget over, at Salling Group investerer i vores midtby, for det er med til at skabe mange ringe i vandet.

Lars Persson, apoteker


Lars Persson, der er apoteker, direktør og medejer af Sundhedshuset Hadsten, hilser den nye nabo yderst velkommen.

- Vi har fuld gang i Sundhedshuset Hadsten, efter en længere ombygningsperiode. Vi vil stadig gerne udvikle huset og området. Det er derfor glædeligt, at der nu kommer en dagligvarebutik tæt på os, så der kommer endnu flere mennesker og kunder i området. Det er en god kobling for os, og det vil skabe endnu mere liv i midtbyen. Jeg glæder mig rigtig meget over, at Salling Group investerer i vores midtby, for det er med til at skabe mange ringe i vandet, siger Lars Persson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Serierækkerne officielt slut for i år: Løsning sikrer flere lokaler klubber oprykning

Annonce