Annonce
Erhverv

Netto skruer op i Aarhus: Ny butik åbner i Viby - en anden totalrenoveres

Nettos ansatte har også fået nyt design på deres tøj. I det hele får butikkerne et ansigtsløft. Foto: Scanpix
Netto satser stort med nye butiksåbninger og renovering af gamle butikker. Blandt andet totalrenoveres Netto på Korshøjen i Vejlby-Risskov.
Annonce

AARHUS: Netto-butikkerne griber om sig på landsplan. Således også i Aarhus, hvor der åbner en ny butik på Vilhelm Becks Vej i Viby i det udraderede, tidligere butikscenter på vejen.

Det er en nybygget butik, som er skudt op de seneste måneder på Vilhelm Becks Vej, og den åbner inden årets udgang. Netto på Korshøjen, der ligger ud til Nordlandsvej, bliver liggende, men bliver totalrenoveret, oplyser Salling Group, der står bag Netto, til Stiften.

Dermed fortsætter Netto investeringerne i det ny butikskoncept, som giver de "gamle" Nettoer et ansigtsløft. Hen over efteråret vil cirka 30 butikker på landsplan blive omdannet. 80 af landets godt 500 Netto-butikker er så blevet renoveret i år, hvilket svarer til en investering på mere end en milliard kroner. Samtlige butikker skal have det nye look med ny indretning, farver, musik og nyt design på medarbejdernes tøj.

– Vi vil gerne lave fremtidens discountbutikker, der i højere grad passer til tiden og kundernes aktuelle ønsker og prioriteringer. Kernen i vores koncept er stadig det, vores kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men vi vil gerne gøre butikkerne mere indbydende og indkøbsoplevelsen bedre, og vi er meget glade for modtagelsen af de første 30 nye butikker, vi har åbnet, fortæller Braw Bakir, der er salgsdirektør for Netto Danmark.

Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles til det nye koncept, oplyser Salling Group.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Annonce