Annonce
Randers HK

Ni på ni: Træfsikker Randers HK-fløj på rundens hold

Line Mai Hougaard (nr. 77) var sikkerheden selv mod Aalborg, hvor nordjydernes målvogtere ikke reddede et skud fra fløjen en eneste gang. Foto: Martin Ries/Jakob Lerche Fotografi
Line Mai Hougaard startede på bænken for Randers HK mod EH Aalborg, men den lille højre fløj kom ind undervejs og var usvigelig sikker fra både fløjen og straffelinjen. Det er blevet belønnet med en plads på rundens hold.

Randers: Der var ingen slinger i valsen, da Randers HK onsdag aften stensikkert slog EH Aalborg 34-23 hjemme i Arena Randers.

En af aftenens helt store oplevelser var Line Mai Hougaard, som gjorde de nordjyske målvogtere godt og grundt rundtosset, da hun først blev skiftet ind.

Højrefløjen lavede ni mål i opgøret på ni forsøg- heraf fire på straffekast, hvilket er blevet belønnet med en plads på rundens hold i Håndboldligaen.

Det er første gang i denne sæson, at fløjspilleren, som skifter til Herning Ikast Håndbold til sommer, har fået den hæder.

På den anden fløj får Randers HK-spilleren selskab på rundens hold af hendes direkte modstander onsdag i form af Anna Lillesø, som lavede fem mål på syv forsøg for aalborgenserne.

Rundens hold i 20. spillerunde i kvindeligaen:

Målvogter: Sabine Englert, Herning-Ikast.

Venstre fløj: Anna Lillesø, EH Aalborg.

Venstre back: Johanna Westberg, Nykøbing Falster.

Playmaker: Helena Elver, Aarhus United.

Højre back: Stine Skogrand, Herning-Ikast.

Højre fløj: Line Mai Hougaard, Randers HK.

Stregspiller: Sarah Iversen, Herning-Ikast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce