Annonce
Randers

Nicki tog springet fra elektriker til sygeplejerske

Nicki Laursen har allerede en uddannelse som elektriker, men nu er han startet på en ny uddannelse - denne gang som sygeplejer. Foto: Annelene Petersen
22-årige Nicki er lige startet på VIA Sygeplejerskeuddannelsen i Randers. Han glæder sig især til praktikken, hvor han kan komme ud og få hænderne i faget. Med sig i bagagen har han en uddannelse som elektriker.

Randers: Det er en gammel drøm om at tage en sundhedsfaglig uddannelse, der nu er gået i opfyldelse for mig. Derfor er jeg rigtig glad, siger 22-årige Nicki Laursen.

Han har netop haft allerførste studiedag på VIA Sygeplejerskeuddannelsen i Randers og er fyldt op med nye indtryk og mødet med nye studiekammerater.

Gentagne knæoperationer har sat en stopper for hans karriere som elektriker, men det har åbnet en ny dør.

- Det gælder om at se muligheder frem for begrænsninger. Og jeg føler mig helt parat til at tage en ny uddannelse. Jeg glæder mig til at få en uddannelse og et job, hvor jeg kan gøre en forskel for andre mennesker som sygeplejerske, forklarer Nicki.

Annonce

Mange jobmuligheder som sygeplejerske

Han kommer oprindelig fra Nordjylland, men er netop flyttet til Randers, fordi han er tiltalt af studieformen og studiemiljøet på Campus Randers.

- Jeg har været til åbent hus på Campus Randers. Og jeg er meget tiltalt af det nære studiemiljø på sygeplejerskeuddannelsen med klasseundervisning, mindre studiegrupper og tæt kontakt til underviserne. Det betyder meget for mig. Derfor har jeg valgt Randers frem for for eksempel Aalborg eller Aarhus, siger Nicki.

På sigt drømmer han om at arbejde med akut- eller traumepatienter. Eventuelt i SOS International eller Læger Uden Grænser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce