Annonce
Randers

Niels Hausgaard kommer til Randers med helt nyt show: Spiller fire gange på Værket

Den 76-årige entertainer indleder 2021 med et helt nyt show. Foto: Maria Nedergaard Bjoern
Entertainer Niels Hausgaard har opfølgeren til 2020s "Du ved, hvad jeg mener’" klar i foråret, hvor han gæster Værket. Billetsalget er netop startet.
Annonce

Randers: Niels Hausgaard kan på trods af sine 76 år ikke anklages for at ligge på den lade side. Med en turné om året bruger vendelboen rigtig meget af sin tid på at lave nyt materiale. Det nyeste er blevet til showet "Bides Hestene?’", som bliver opført fire gange på Værket i februar og marts. Startskuddet til billetsalget har netop lydt.

- Det er altid spændende at sætte Niels Hausgaard-shows i salg, for hans popularitet er enormt stor. Derfor er vi også meget begejstrede over at kunne løfte sløret for hele fire shows fra hans hånd i foråret, siger musik- og teaterchef på Værket, Mikael Qvist Rørsted.

Siden 70’erne har Niels Hausgaard smittet landets teatersale med skraldende latter og eftertænksomme sange om verdens og hverdagens tilstande og finurligheder. Hans seneste show på Værket, "Du ved, hvad jeg mener" var totalt udsolgt og høstede roser fra publikum og Randers Amtsavis’ anmelder, der kvitterede med fire stjerner.

Det nye show kan opleves på Værket 4. og 5. februar samt 6. og 31. marts 2021.


Det er altid spændende at sætte Niels Hausgaard-shows i salg, for hans popularitet er enormt stor. Derfor er vi også meget begejstrede over at kunne løfte sløret for hele fire shows fra hans hånd i foråret.

Mikael Qvist Rørsted, musik- og teaterchef, Værket
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Randers

Søndagens coronatal lokalt: Alle positivprocenter i fem kommuner er nu under 1

Randers For abonnenter

Endnu har kun en lille halv snes mennesker fået et sidste hvilested i skoven ved Lykkeshøj

Annonce