Annonce
Østjylland

Nigerianer skal udvises: Afsløret i bybus

En kontrollør i en bybus bad politiet om hjælp til at fastslå en passagers identitet. Så viste det sig, at den 27-årige mand fra Nigeria var her på et udløbet visum. Nu bliver han udvist. Foto: Jens Thaysen
En 27-årig mand fra Nigeria opholdt sig i Danmark, selv om hans Schengen-visum var udløbet. Nu er han varetægtsfængslet, indtil han bliver vist ud.
Annonce

AARHUS: En 27-årig mand fra Nigeria blev onsdag kl. 11.28 ved lidt af et tilfælde afsløret i ulovligt at opholde sig i Danmark. Nu er han varetægtsfængslet, indtil han kan blive vist ud af landet.

Der var en buskontrollør, der tilkaldte politiet, fordi han havde brug for hjælp til at få fastslået den 27-åriges identitet.

Da en patrulje ankom til stoppestedet på Oddervej, viste det sig, at manden ingen gyldig legitimation havde. Derfor blev han anholdt, så politiet kunne fastslå hans identitet.

Det viste sig, at mandens Schengen-visum var udløbet. Derfor blev han sigtet for ulovligt ophold i landet og tilbageholdt på udlændingeloven, mens hans sag blev forelagt Udlændingestyrelsen.

Den har besluttet, at manden skal udvises med et indrejseforbud på to år. Fredag formiddag blev nigerianeren fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til fredag 15. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Randers

Memphis Mansion tynget af Mandelas datters død: - Hun var sådan et sødt menneske

Annonce